KUĆA SUNCA – holistički centar

Lijep novouređeni prostor u Rijeci, u privatnoj kući sa okućnicom u mirnom kvartu sa dvije etaže i dvije koncepcijske varijante, joga dvorane na katu i učionice u prizemlju koje mogu nezavisno funkcionirati (za lijepog vremena moguće koristiti i travnatu površinu iza kuće 17x5m). Prostor možemo ponuditi u terminima izvan naših aktivnosti za razna predavanja, plesove, seminare, meditacije, zvučne kupke …Dozvoljena je (razumno) glasna glazba. U kući i krugu kuće se NE PUŠI i propagira se vegetarijanstvo (uskoro i ponuda u tom stilu).

Prednosti: 500m od lokacije je izlaz sa riječke zaobilaznice (zapadni), prostor ima svoja parking mjesta (cca 5-6) a u blizini uvijek ima mjesta koja se ne naplaćuju. Odmah ispred je gradska linija BUS-a, relativno blizu je dobro opskrbljena zelena pijaca i trgovine. 5 minuta autom do mora;-)

Prizemlje:

Mala prijemna recepcija
Hodnik/garderoba
WC
Prostorija UČIONICA (dim. 3,20mx8,70m, pločice, klima) kapaciteta do 30 sjedećih mjesta za predavanja, prezentacije, radionice, meditacije. Ova je prostorija DOSTUPNA ZA OSOBE SA INVALIDITETOM. Pod su pločice.
Kuhinja (u pripremi) sa velikom terasom (dim. 4mx5m)
Apartman ( 50m2) za 2+2 osobe
Kuhinja, dnevni boravak sa izlaskom na prostranu terasu, spavaća soba, kupaona
Grijanje/hlađenje: klima
(u pripremi, u funkciji od cca 15.4.2020.)
Kat:
Velika dvorana (dim. 4,10m x 10,80m, parket, klima) kapaciteta oko 50 sjedećih mjesta za predavanja, vježbe, radionice, yoga, ples… pod je pARKET
Mala soba (dim. 4,10m x 2,80m, parket, el. grijalica) za individualne tretmane, masaže
Garderoba (dim. 4,10m x 3,00m, pločice)
Kupaona (wc, tuš)
Hodnik
Dvije velike terase (20m2 i 18m2) sa prekrasnim pogledom na kvarner

Dodatne mogućnosti:

projektor (200kn dan; short throw-projecira iz blizine, vrlo kvalitetna slika), adekvatni zvučnici, uskoro mogućnost noćenja i vege kuhinje

U kući i krugu kuće se NE puši, okvirni sat prostora je 100kn (dogovorno za cijeli dan), vikendom rezervacije primamo za minimalno 2h. Korištenje od 8-24h po dogovoru. sve dane, nedjelja samo u sklopu vikend programa (iznimno na cijeli dan, nikako pojedinačni sat).

Adresa: I. Zavidića 36, Rijeka

kontakt: pille@poriluk.com

veiika dvorana na katu

kupaona i svlačionica dvorane na katu

pogled

mala soba

OKUĆNICA (dio, iza je još travnjak u uređivanju)

UČIONICA

uskoro VIDEO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *