Znate li što vam je sudbina namijenila za ovaj život?

Znate li što vam je sudbina namijenila za ovaj život? Jednostavno je. Njena namjera je da napredujete u svakom pogledu, da vaše tijelo bude u dobrom stanju, dok vaša duša napreduje.

Što znači napredovati? To znači biti uspješan u svakom nastojanju u životu. Dakle, sudbina želi da na svaki način doživite uspjeh.

Vaš uspjeh, u bilo kojem području života, temelji se na uspjehu vaše duše. Što je duša? Mnogi miješaju dušu sa svojim duhom ili misle da su ta dva pojma međusobno zamjenjiva. Ali nisu.

Vi ste duh, imate dušu i živite u fizičkom tijelu. Vaša duša je dio vas u kojem se razmišlja. Vaše mjesto emocija i razloga. Ona apsorbira podatke preko vaših pet osjetila i stvara misli u skladu s tim.

Te misli informiraju vaše srce, koje služi za stvaranje vaših emocija i upravlja drugim područjima vašeg života. Možete li slijediti to? Unutar vaše duše je vaš proces misli koji utječe na svako područje vašeg života, piše Conscious reminder.

Slično tome, riječi koje govorimo određuju način na koji razmišljamo, a način na koji razmišljamo određuje način na koji osjećamo. Ako se osjećamo depresivno, onda smo vjerojatno razradili misli o težini i depresiji kroz riječi koje smo govorili. Obično možemo pratiti naše osjećaje do misli koje smo procesuirali i riječi koje smo izgovorili.

Ali zašto bi bilo što od ovoga bilo važno? Važno je – jer način na koji razmišljamo postavlja smjer za cijeli život. Dakle, vrijedi se pitati: “O čemu razmišljam? I koliko dugo razmišljam o tome?” Misli na koje smo fokusirani su misli koje rastu. Ono na što se usredotočimo su stvari koje jačamo u našem životu.

Ako se usredotočite na svoje prošle propuste, svoje slabosti ili svoje nedostatke onda će to rasti i time ometati sadašnji uspjeh. Kao rezultat toga, vaša sadašnjost počinje izgledati nevjerojatno slično prošlim neuspjesima i počet ćete ispitivati ​​svoju sposobnost za uspjeh.

Postavit ćete si pitanja poput: “Imam li ono što je potrebno?” A neki od vas zaključuju: “Ne, nemam ono što je potrebno za uspjeh. Još jednom sam pokušao i nisam uspio. Odustajem.”

Važno je znati da imamo saveznika i branitelja u Sudbini, jer ponekad nam treba pomoć da bi vjerovali u sebe. Pogrešno razmišljanje će dovesti do pogrešnog življenja. Ako ne razmišljamo ispravno o tome tko smo, o potencijalu koji nosimo i uspjehu koji nam je predodređen, onda nećemo vidjeti manifestaciju tih stvari u našem životu.

Nasuprot tome, ako bismo odlučili govoriti u skladu s voljom Sudbine za naš život, vidjet ćemo manifestaciju uspjeha i napretka koji je predodređen za nas. Istina je da ste predodređeni za veliku radost i dobar uspjeh. Bez obzira na vašu dob, bez obzira na vašu priču, vi ste predodređeni za napredak.

Najjača sila u postojanju je ljudska volja. Svakodnevno imamo izbor uskladiti našu volju s voljom sudbine za naš život ili pojavu okolnosti kroz misli koje zadržavamo i riječi koje govorimo.

Sudbina kaže da ste rođeni da biste uspjeli. Rođeni ste da napredujete. Hoćete li kultivirati misli i vizije vašeg uspjeha ili ćete se zadržati u mislima o prošlim neuspjesima? Hoćete li govoriti o vašem inherentnom potencijalu i jedinstvenim sposobnostima ili ćete govoriti o razočaranjima.

Sljedećih sedam dana, obvežimo se da ćemo samo govoriti o sebi i našem životu. Svako jutro, prije nego što naše noge dodirnu pod, izgovorimo pet afirmacija naglas. I, kako se negativne misli budu pojavljivale tijekom dana, odbijmo im dati glas.

Nakon sedam dana vidjet ćemo dokaze o dobrom uspjehu za koji smo predodređeni.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.