Željeti nešto može donijeti rezultat koji uopće ne želite!

Energetske vibracije šalje naš um, a znanstvenim eksperimentima dokazano je da um ne razlikuje stvarnost od fantazije. Ako vidite nešto ili zamislite to isto, um odašilje potpuno iste vibracije.

To je dobra vijest. To znači da možete zamisliti da ste bogati i emitirat ćete vibracije bogatstva. Svijet će ‘otkriti’ nesklad između vaše stvarnosti i vaših vibracija i pokrenut će sve sile da se to uskladi, odnosno, da u vašu stvarnost dođe bogatstvo koje vibrirate.

Izgleda kao da vi svojim vibracijama privlačite određene stvari. Zbog toga je ovaj fenomen dobio naziv Zakon privlačenja, iako se tu, uopće, ne radi o privlačenju. Mehanizmi ‘iza scene’ su sasvim drugačiji.

Vratimo se sada vama i vašim željama. Vi želite bogatstvo. Dobro. Što to znači? To znači da NEMATE bogatstvo. Vi ŽELITE zato što NEMATE. Zar ne? To je logično. I, upravo, u tome je ‘kvaka’. ‘Ja želim’ i ‘Ja nemam’ proizvode potpuno iste vibracije mentalne energije. Dakle, ako nešto želite, šaljete iste vibracije kao da to nemate, a rezultat toga je stvarnost usklađena s neimaštinom.

Dokaz možete naći i u Bibliji. U Evanđelju po Marku 4:25 rečeno je: ‘Onaj tko ima, njemu će se još dati; a onaj tko nema, čak i ono malo što ima, bit će mu oduzeto.’ Zvuči jako okrutno, zar ne? Zašto bi se trebalo još više dati onima koji već imaju? Zašto onima koji nemaju treba oduzeti i ono malo što imaju? Kakva je to nepravda? Nije nepravda, samo je sažeto objašnjenje prirodnog zakona koji je jednak za sve ljude.

Ako želite bogatstvo trebate, barem u umu, biti bogati. A, ako ste siromašni i vibrirate na frekvenciji neimaštine, onda će vam i to malo što imate, biti oduzeto. Tako djeluje Zakon privlačnosti.

Ponekad se može dogoditi da siromašna osoba dobije veći iznos na lotu ili dobije iznenadno nasljedstvo. Ali, što se događa? Istraživanja su pokazala da 80% takvih ljudi nisu ušli u frekvenciju bogatstva i zato su, nakon nekoliko godina, sve izgubili. Jednostavno, nisu bili usklađeni s frekvencijom bogatstva. I dalje su, po navici, vibrirali oskudicu i, na taj način, ostali bez ičega.

A, što je s vama? Što vi vibrirate? Oskudicu ili bogatstvo? Ljubav ili usamljenost? Savršeno zdravlje ili bolest? Ne morate pogađati.

Samo pogledajte svoju stvarnost i odmah ćete znati. A, sada znate i još nešto. Znate koje je prvo pravilo Zakona privlačenja. Sada, također, znate da željeti nešto, može izazvati sasvim suprotan učinak i donijeti vam rezultat koji uopće ne želite.

Sada znate da, najprije, trebate BITI ono što želite. A, kako ćete to postići? Jednostavno. Trebate, neprekidno, 24 sata dnevno, vibrirati kao da već jeste to što želite biti. To je puno lakše reći, nego učiniti i u to ste se i sami mogli uvjeriti.

Adam Filić / tt-program.com