ZeGeVege festival

Pozivamo vas na ZeGeVege festival koji će se održati u petak 7. rujna 2018. (8 – 21 sat) i subotu 8. rujna 2018. (8 – 19 sati) na glavnom zagrebačkom trgu te na Spicy After Party u zagrebačkom klubu Močvara u nedjelju 9. rujna od 17 sati!


Kebabi, burgeri, gulaši, falafel u wrapu, pašticade, tjestenine, indijske samose, soparnik, sirove torte, sladoledi, čokolade, štrudle, svježi smoothiji i zeleno craft pivo s ekstraktom konoplje samo su neki od proizvoda koji će vas tamo mamiti. Zanimljiva predavanja i radionice kuhanja izmjenjivat će se svaki puni sat, a za dodatnu ugodnu, pozitivnu i veselu atmosferu, po čemu je ZeGeVege poznat, pobrinut će se plesne skupine. 🙂

Suosjećanje prema životinjama, želja za održanjem zdravlja, vitalnosti i dugim životom te briga za okoliš i planet poticaj su sve većem broju ljudi za prelazak na veganstvo, a događaji poput ZeGeVegea, na kojemu očekujemo čak 50 000 ljudi, važna su prekretnica svima koji teže promjeni prehrane iz etičkih razloga. Budite zajedno s nama važan dio ovogodišnje ZeGeVegemanije! 😀 Sutra u 17 sati krećemo s postavljanjem ZeGeVegea pa nam se pridružite u Jurišićevoj 25!

P. S. Još uvijek možete skoknuti do najbližeg kioska i pokupiti Večernjak uz koji ćete dobiti na dar našu morsku kuharicu.

Čekamo vas s osmijehom na licu! 🙂
Vaši Prijatelji životinja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.