ZAPRAŠIVANJE-CHEMTRAILS

Često možemo pročitati članke i komentare o avionima koji iznad nasih glava rasipaju otrove, iz ovih ili onih razloga. Pogledom prema nebu za sunčanog dana tražis bijele tragove po plavetnilu, i negdje duboko u tebi gnijezdi se strah. Da li je cilj tih objava upravo širenje straha, jesu li one istinite, ili su samo još jedan od pritisaka na naš izmučeni bitak.

Sve je više pritisaka, sve je više stresa, sve je više bolesti i sve više lijekova. u principu svi su time zadovoljni, jelte, ima više prodaje, više obrta novca i više radnih mjesta. Svi se nešto bune, al šalu na stranu, svi su ipak zadovoljni time (ako ništa drugo zato jer “ne znaju drugačije”)

 

Kako smo već zaključili u jednom od tekstova čovjek se, općenito rečeno, ponaša kao nametnik na planeti, “proždere” sve pred sobom ostavljajući iza sebe smeće i pustoš.

Dobro se dobrim vraća, a zlo zlim, kažu… stoga pogledajmo što mi radimo sa onima koji nam kao korov smetaju u vrtu,  – otkinemo, opljevimo… što učinimo sa parazitima – prskamo, što sa štakorima – trujemo ih…

Pa možda i mi nečiji vrt uništavamo? Nečiji ručak pretvaramo u beton, jer veliki dio ljudi ponaša se kao da sve na planeti postoji samo zbog njihove ugode…ugode koja je često prilično destruktivna i bezumna…

Stoga filnalno, kad pogledate u nebo i pomislite kako Vas netko truje, polagano spustite pogled, pogledajte vlastitu ruku, i razmislite koliko ona dnevno potroši sapuna, deterđenta, omekšivača, mirisa, koliko otvori ambalaže, sa koliko najlona šuška… da, ta Vaša ruka.

Iz vašeg odvoda dnevno izađe toliko smeća i kemikalija, da ispada da je onaj koji efikasno zaprašuje oko sebe ste upravo VI sami. Zamislite kad se zbroji par milijardi takvih?

Kad se male ruke slože, planeta se zasrat može…

Vodu koju pijete, hranu koju jedete, sve oko sebe. Sprljali ste sami!

No, ako Vi ne pripazite na to, “pripazit” će onaj tko će “sutra” biti vlasnik toga… a vi ćete se buniti kako plaćate velike namete i biti ćete na ljekovima, da sanirate ono što ste sami uradili sebi i svemu oko sebe. “Oni” će imati za “čisto povrće” i vodu, ne brinite. Vi nećete. No, pitanje je jeste li i zaslužili da imate.

Može li drugačije? Naravno da može…

Ne gledajte u nebo tražeći odgovore, nego u ogledalo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.