Zamolba za podršku

Dragi naši prijatelji,

iznova vam zahvaljujemo na vašoj iznimno važnoj podršci koja čini naš rad mogućim i upućujemo vam iskrenu zamolbu za uplatom članarine ili donacije na IBAN HR2023600001101531137 kako bismo mogli nastaviti s našim radom za životinje.

Uplatom članarine Prijateljima životinja postajete punopravni član naše Udruge, što nam je iznimno važno jer je to čin podrške ciljevima kojima stremimo i predstavlja nam vjetar u leđa za ono što se borimo. Osim toga, na taj način dobit ćete svoju člansku iskaznicu i ostvariti razne popuste.

Građani nas često percipiraju kao veliku udrugu kojoj nije nužna financijska pomoć. Možda jesmo jaki i glasni, ali, nažalost, nemamo dovoljno načina da pokrijemo troškove rada koji su svakodnevni i nužni.

Možete pomoći i s deset kuna, kao i volontiranjem te donacijom u robi ili usluzi! Iznimno ćemo cijeniti baš svaku donaciju i svaka kuna nam mnogo znači. <3

Pogledajte samo dio onoga što smo radili u posljednja dva mjeseca:

Vege piknik na Bundeku
Više od 100 lokalnih zajednica propisalo trajnu sterilizaciju za pse i mačke
Poziv na zabranu okrutnog puholova
11. ZeGeVege festival
Kuharica „Zelena jela za plavo more”
Kampanja „Poštujmo naše more”

Vi ste ti koji ste učinili ovaj naš rad mogućim. Sa svakom donacijom ili uplaćenom članarinom mogli bismo učiniti mnogo više za životinje i održivo življenje.

Od <3 vam unaprijed hvala,

vaši Prijatelji životinja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.