Vladaju izuzetno moćne kozmičke energije – Evo što možete napraviti!

Proces je tako ogroman i tako velik da ga mi sa našim umom ne možemo obuhvatiti. Ovo vrijeme izuzetno je potentno u smislu ubrzavanja našeg osobnog rasta, a posebno procesa čišćenja. Živimo u fantastičnom vremenu i približavamo se onome što su prethodne generacije Probuđenih prije nas priželjkivale doživjeti. Dajmo svoj doprinos u ovoj kozmičkoj eksploziji rasta Svjesnosti. Vožnja po kozmičkim valovima se nastavlja!


Samo pustimo da ove moćne kozmičke energije protječu kroz nas, ne moramo ništa posebno uraditi, osim da smo svjesni da nam se to događa.

Proces je tako ogroman i tako velik da ga mi sa našim 3D umom ne možemo obuhvatiti. Ali zato imamo unutarnje znanje koje smo donijeli sa sobom i koje nam intuitivno govori svaki dan i sat što se s nama događa.

Zato, pokušajte radije ne misliti ništa o ovome, radije pustite da vam vaši osjećaji kažu što se događa. Intuicija nam prenosi znanje preko osjećaja. I samo pratite njihov tok. To je sve.

Još od ranije znamo da je ovo vrijeme izuzetno potentno kad se tiče ubrzavanja našeg osobnog rasta, a posebno procesa čišćenja.

Zato je bitno biti što mirniji, što svjesniji i što budniji kako bismo u miru procesuirali sve ove promjene u sebi i u svijetu oko sebe.

Sve fizičke teškoće koje sada prolazimo u vidu čišćenja (mnogi imaju probavne probleme, slabost, plakanje bez razloga, itd…) su upravo samo to – čišćenje koje će za par dana proći.

Dakle, ključ je prihvaćanje, a ne opiranje.

To znači i neopiranje ovom našem fizičkom čišćenju kroz koje prolazimo.

Pokušajmo što više ostati u miru i znajmo da je uvijek sve u redu.

Ovo je bio plan naše duše i on se sada ostvaruje.

Živimo u fantastičnom vremenu i približavamo se onom što su prethodne generacije Probuđenih prije nas priželjkivale doživjeti, ali nisu.

Zato smo mi sada tu, da damo svoj doprinos u ovoj kozmičkoj eksploziji rasta Svjesnosti koja se sada događa simultano, ne samo na našoj, već i brojnim drugim planetima ove galaksije.

Uživajmo i “plivajmo” s tokom! Vožnja po kozmičkim valovima se nastavlja!

Jasna Luminus

Fotografija Jasne Luminus

Atma.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.