ONLINE: Uhvati film i iFest18

Često ne primjećujemo druge zabavljeni vlastitim životom, ili ih percipiramo površno, ako ih i primijetimo. Ipak, od drugih možemo puno naučiti, uz to što možemo pružiti suosjećanje, uzajamnu pomoć ili ostvariti neku suradnju. Dakle, primjećivanjem drugih u stvari smo “pozitivno sebični”. Skupina osoba od koje vjerojatno najviše možemo naučiti, iako ih percipiramo većinom kao one kojima treba pomoć, su osobe sa invaliditetom.

Nakon Novosadskog termina UHVATI FILM festa u Rujnu, i Riječkog početkog studenog, Spirit je obećao za one koji nisu mogli doći napraviti još jedan ONLINE event. Zbog drugih obaveza to je moguće tek sada ostvariti.

Povodom dana Osoba sa invaliditetom, riječka udruga Spirit nudi vam dvije odlične ONLINE premijere. Ponajprije prigodnog filma o 18 godina iFesta, festivala dostignuća djece i mladih s poteškoćama u razvoju i osoba sa invaliditetom koji se u ovo doba svake godine održava u Rijeci (ove godine nažalost otkazan, stoga je Online film), Projekt filma je u produkciji Rijeka Zdravi grad (projekt Grada Rijeke) Udruge down Rijeka 21, i Udruge Spirit.

Drugi je VIDEO prijenos rezerviran za izbor kratkih filmova sa nedavno održanog medjunarodnog UHVATI FILM. Možete vidjeti filmove odlične filmove koje su u stručnom žiriju nagradili ove godine. Teško da ćete naći bolji način da provedete svoje vrijeme od bivanja na ovim eventima, a besplatnu “ulaznicu” za Uhvati film ONLINE premijeru možete rezervirati tako da se javite na email info@spirit-ri.hr.

Termin VIDEO STREMA UHVATI FILM izbora je nedjelja 6.12. u 18h. Neće biti moguće gledanje izvan tog termina (zbog autorskih prava), pa budite točni, ako vas zanima ova vrijedna priredba.

za iFest 18 zakažite rezervaciju OVDJE !!!  premijera je 3.12. u 18h

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.