Upravlja li sudbina mojim životom?

Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti

Spiritual Science Research Foundation poziva vas na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Njegova Svetost Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

Kad se suočavamo s izazovima u životu, ponekad se zapitamo: “Zašto se to događa baš meni?” Neki su možda, razmišljajući o poteškoćama kroz koje su prošli u životu, pomislili “Je li moguće da mi je takva sudbina?” i na trenutke se osjećali nemoćnim da promjene situaciju. Često je vjerovanje da ukoliko se trudimo da budemo dobre osobe i da činimo dobra djela, da će nam se isto i vratiti. Međutim, ne shvaćamo da naša karma iz svih naših prošlih života uvelike utječe na naš sadašnji život.

Duhovno istraživanje je pokazalo da je 65% događaja u našim životima određeno sudbinom i izvan je naše kontrole. To uključuje sve značajne događaje u našim životima koji su uzroci naše sreće i nesreće. Na ovom duhovnom predavanju objasniti ćemo kako duhovnom praksom možemo prevladati našu nepovoljnu sudbinu. Duhovna praksa ne pomaže nam samo da prevladamo našu sudbinu, već nam omogućuje da doživljavamo više sreće i stabilnosti u životu. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom duhovnom predavanju kako biste saznali više.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču: Njegova Svetost Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kćerka također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Kao obitelj se stalno trude živjeti Duhovnost kod kuće i u interakciji sa drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Njegova Svetost Milutin je ostvario brz duhovni napredak i dostigao Svetost (duhovnu razinu od 70%) u siječnju 2016. godine.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation
www.ssrf.org

When
Where
Centar Auris – Kružna 8 / 3rd floor (right entrance), 51000 Rijeka, Croatia – View Map