Upis programa za OSOBNI RAZVOJ u IPD Centru Rijeka

POZIV NA UPIS PROGRAMA OSOBNI RAZVOJ u IPD Centru RIJEKA i iskustvena radionica, četvrtak 13.12. u 18:00, Češki dom, Ćićarijska 20

Na iskustvenoj radionici moći ćete osjetiti uživo kako izgleda rad na Osobnom razvoju, koje metode i alate koristimo i kako to sve zajedno djeluje na vas.

Osobni razvoj je za one koji žele da im bude bolje u životu i mogu sagledati da je rješenje u nama, a ne u vanjskom svijetu.

Što je Osobni razvoj?

Četverogodišnji program Osobni razvoj namijenjen je psihološki zdravim osobama koje se žele posvetiti vrlo konkretnom i duboko transformativnom radu na sebi u cilju daljnjeg emocionalnog sazrijevanja te psihološkog i duhovnog razvoja. Program omogućava dobivanje uvida u najranija iskustva iz perioda kojeg se ne sjećamo, a koja su nas odredila i koja su utjecala na:
– naše današnje funkcioniranje
– naš doživljaj svijeta
– našu sliku o sebi
– stupanj životnosti
– povezanost sa sobom
– emocionalnu zrelost
– kapacitet za uspostavljanje kvalitetnih odnosa s drugima (partneri, djeca)
– kapacitet za roditeljstvo
– cjeloživotno zdravlje…

U ranim iskustvima leže korijeni današnjih uobičajenih ljudskih problematika koje narušavaju kvalitetu života i OR je posvećen radu na izvorima problema, a ne na posljedicama i simptomima.

Osobni razvoj nam omogućava da sve ono što smo sagledali gdje nismo zadovoljni u svom funkcioniranju i osjećanju sebe, konačno počnemo i mijenjati kroz dublji i strukturirani rad na sebi. Više o tome što Osobni razvoj jeste, a što nije saznajte na:
http://ipd-center.eu/programi/osobni-razvoj

Sadržaj programa osobni razvoj

Program svake godine OR-a se sastoji od:
– iskustvenog dijela (21 radionica unutar pet modula godišnje: petak navečer, cijela subota i pola nedjelje)
– video predavanja (koja su zamjena za dodatne dolaske)
– te 6 interaktivnih predavanja uz obavezni primjereni tempo individualnog terapeutskog rada.

Više o sadržaju OR-a možete saznati na:
http://ipd-center.eu/sadrzaj-programa-osobni-razvoj/

Što nakon OR-a?

Za one koji se kasnije žele baviti terapeutskim radom OR je ujedno i trening za terapeuta osobnog razvoja koji se nastavlja sa petom i šestom godinom. Nakon što se dovrši proces verifikacije našeg programa pri Europskoj asocijaciji tjelesno orijentiranih psihoterapija, završeni polaznici Terapeutskog treninga će dobiti diplomu za terapeuta Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije.

Ako vam je ova tematika zavibrirala dajte si priliku doći na radionicu 13.12. od 18h-21h (Češki dom, Ćićarijska 20) i osjetiti da li je sada pravi trenutak za vas da unesete neku promjenu u sebe i svoj život.

Za sve informacije i prijavu na radionicu javite se na
helena@ipd-center.eu ili 091 5894288
jane@ipd-center.eu ili 091 9255455

Dobrodošli!
Vaš IPD tim

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.