UHVATI FILM, međunarodni filmski Fest

Odličan ovogodišnji izbor UHVATI FILM-a ,najboljih dvadesetak filmova iz više zemalja pogledajte u ART kinu u Rijeci, Ponedjeljak 7. i utorak 8. studenog, od 19h.

shalica

Točan popis filmova:  prvi dan —  drugi dan.

Udruga CDP osigurala je SKALAMOBIL, a Udruga gluhih i nagluhih PGŽ osigurala je prijevod na Hrvatskom znakovnom jeziku!

Festival UHVATI FILM do sada je prezentiran u 40-tak gradova, kroz nekoliko zemalja, što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti, a dodatno treba spomenuti brojne pozive koje dobiva iz škola i fakulteta gdje služi kao dodatni program za raspravljanje tema invaliditeta, ali i razvoja osobnosti, razumijevanja “kako biti drugačiji” i sličnih pojmova.
Izuzetno kvalitetan, pun životnih poruka i iznenađujućih filmova šarolikih tema, ali i originalnih načina realizacije, stilova od dokumentarnog do animiranog i drugo, UHVATI FILM je prava prilika da dan provedete na način da se kvalitetno zabavite, ali i ponešto naučite. Jer, ovo su filmovi koje nećete zaboraviti čim izađete iz kina.

Izuzetnu dodatnu vrijednost Festu predstavlja činjenica da je većina filmova napravljeno od samih osoba s invaliditetom, koje su izrazile svoju kreaciju tako što su bili glumci, scenaristi, animatori ili čak režiseri fimova.

ŠERAJTE OVAJ LINK
NAPUNIMO ART KINO 😉
OVAJ PROJEKT TO ZASLUŽUJE! (dođite i provjerite !)

Organizatori: Udruga SpiritUlaz je dobrovoljna donacija za Festival.