TRANS-GENERACIJSKO ISCJELJIVANJE

Provodi Usha – Anuradha Ramesh

Trans-generacijsko iscjeljivanje je vrsta psihoterapeutskog procesa, energetskog rada i rada na duši, koji se nebrojeno puta dokazao da olakšava mnoge životne teškoće i izazove.

U slobodnom prijevodu Biblija kaže: „Grijeh očev posjetit će sina njegova“ – time implicirajući da akcije prethodnih generacija itekako utječu na danas živuće potomke. U nekim instancama kaže se: „Bog kažnjava do trećeg i četvrtog koljena unaprijed“!

Koncept trans-generacijskog iscjeljivanja funkcionira kroz razumijevanje da kako individualna duša putuje kroz Zemaljsku dimenziju skupljajući iskustva, rastući i učeći, tako postoji i „kolektivna svijest“ ili „duša obitelji“ koja funkcionira kao svoj entitet (svijest za sebe), te prolazi kao takva kroz vlastito iskustvo.

Ova radionica odnosi se na iscjeljivanje obiteljske karme (uzroka započetih od naših predaka, koje mi kao potomci osjećamo na sebi kao posljedice, karma je zakon uzroka i posljedice). To je „karmička prtljaga“ koju smo možda primili vrlinom rođenja u našoj obitelji. Kroz ovaj oblik iscjeljivanja možemo identificirati i razriješiti izazove i probleme s kojima se suočavamo samo zbog toga što smo rođeni u nekoj određenoj obitelji i zbog toga nosimo „njihovu“ prtljagu. Prolazeći kroz ovaj proces iscjeljivanja identificira se tok energije koji dolazi u naš život od strane naše obitelji i sve blokade koje proilaze iz tog protoka se iscjeljuju.Taj protok s naše obitelji na nas može nositi podršku, ljubav, zaštitu itd., ali ako s tim protokom dolaze i druge stvari kao što su ljubomora, skrivene lojalnosti, zavist, krivnja itd… onda mi kao primatelji toga nesvjesno imamo probleme zbog toga.

PRINCIPI KORIŠTENI:
• Na podsvijesnom i energetskom nivou mi nismo individue koje žive u izolaciji, mi pripadamo obiteljskim grupama i na nas se kroz kolektivnu dušu obitelji kojoj pripadamo prenose koja god iskustva su naši pretci iskusili
• Veliki dio emocija i remećućih životnih uzoraka s kojima se suočavamo dolazi od obiteljskog sistema, a manje od naših direktnih osobnih iskustava
• Težak teret krivnje, boli i traume biva nošenim od cijele obiteljske duše i prenosi se s generacije na generaciju kada se s tim temama nisu pozabavili članovi kojih se to ticalo
• Kompleksna pitanja skrivenih lojalnosti unutar obiteljskog sustava mogu uzrokovati da se držimo za bol i traumu koja nam u biti uopće ne pripada
• Potražnja duše za ravnotežom je ono što uzrokuje da se povijest ponavlja

Značajni događaji koji mogu imati utjecaj na obiteljski sustav:
• Rana smrt roditelja ili djedova/bake
• Pobačaji, mrtvorođenče, abortus
• Ubojstva, tragične smrti i smrti nesretnim slučajem
• Iznenadni gubitak bračnog druga/partnera (nestanak, svađa, prekid, smrt…)
• Posvajanje djeteta
• Raskinute zaruke i razvod
• Ratna iskustva
• Žrtve i počinitelji zločina i nepravde
• Obiteljske tajne
• Pojedinci koji su bili silom izbačeni iz obitelji ili su ih se ostali članovi odrekli

CILJEVI:
• Duša traži i teži k tome da sve uključi kao jednako, zapravo zahtijeva to. Mi to radimo na način da dajemo mjesto u svojim srcima za obadvoje: i žrtvu i počinitelja i promatramo ih jednake
• Kada se uključujemo u rad na nivou duše mi težimo tome da idemo dalje od okrivljavanja i odajmo počast na najdubljem nivou i krivcu i nevinome
• Kada pojedinac želi raditi na problemu u vezi kao svojoj životnoj temi, ili možda raditi na bolesti ili financijskoj stabilnosti, mi težimo ka tome da pronađemo zapetljaje (u kvantnoj mehanici poznato kao „entanglement“ efekt) unutar obiteljskoj sistema koji bi mogli biti korijenom ovih ometajućih životnih uzoraka
• Zapetljaj se identificira kada je pojedinac „zapetljan“ u nekoj sudbini ili u tuđem poslu (bavi se tuđim poslom, ne živi svoj život)
• Iscjeljenje se događa na način da se stvori mjesto u našem životu i za žrtvu i za počinitelja. Ako se radi o pretku s kojim je naš život zapetljan („entangled“) onda se stvara mjesto u njegovom životu za žrtvu i za počinitelja. Time se oslobađamo i mi od efekta zapetljaja.
• Ravnoteža se vraća u obiteljsku energiju dajući im oboje jednak status tako što se uzima u obzir da su oboje jednako uključeni u proces učenja životne lekcije (i žrtva i počinitelj)

Entanglement efekt: efket poznat u kvantnoj mehanici kada atomska čestica (npr. elektron)biva vezana za drugu česticu i one onda vibriraju na isti način i ponašaju se na isti način. Ako pomaknete jednu pomaknut će se i druga na isti način. Ono što je fascinantno je da se to događa neovisno o udaljenosti i vremenu! Znači moguće je imati jedan elektron u Americi i drugi u Europi i ako netko gurne onaj u Europi pomaknut će se i onaj u Americi!Ovo se događa u nula vremena. To znači da ta informacija putuje brže od brzine svjetlosti. Ovaj efekat je dobro poznat, ali nije još do kraja objašnjen u fizici.

Zamislite si sada da ste tako „zavezani“ s nekom osobom na razini vaše atomske strukture. Ako je ta osoba tužna, vi ćete također to osjećati. Ako ima problema s financijama, i vi ćete ih imati! Čak i ako je ta osoba umrla, entaglement ne prestaje! Kada se razbije ta zavezanost između elektrona oni se ponovno počnu ponašati kao svoji. To je ideja i transgeneracijskog iscjeljivanja: da vas „odveže“ na atomskom nivou od drugih čiju sudbinu dijelite.

METODOLOGIJA:
Transgeneracijsko iscjeljivanje se provodi na jedinstven način, stvarajući takozvani „isjeljujući prostor“, također zvan i domena svijesti. To je polje koje se stvori u prostoriji, djeuje poput mjehura i u njemu se odvija rad. Tokom seanse iscjeljivanja sudionik će biti pozvan da postavi svoju obiteljsku konstalaciju unutar tog iscjeljujućeg prostora. Nakon toga će se indentificirati energija zapetljaja (entanglement-a) između osobe i njegovog/njezinog člana obitelji, uključujući i pretke koji su u korijenu teme na kojoj se radi. Iscjeljivanje će uključivati odpetljavanje (disentanglement) energetskih tokova i oslobađanje od njihove boli i traume.

KOME JE OVO NAMIJENJENO:
• Svi koji su imali značajna iskustva u obitelji s gornjeg popisa značajnih događaja koji utječu na obiteljski sustav
• Svi ljudi koji su svjesni ponavljajućih životnih obrazaca ili bolesti ili pojava koje se ponavljaju unutar obiteljskog sistema
• Svi oni koji doživljavaju neku vrstu kronične bolesti ili neku vrstu prepreka u svom životu koje su ustrajne i stalno im se pojavljaju ponovno i ponovno, otežavaju život i kao da ih se stalno koči i/ili vraća unatrag
• Svi oni kojima se pojavljuje osjećaj „neda mi se“, kroničan umor, nezainteresiranost ili osjećaju pomanjkanje volje za životom, volje za ustati se, ili pomanjkanje energije općenito
• Svi oni koji imaju sjajne ideje, ali kad krenu u realizaciju stvari im se počnu raspadati i nailaze na puno otpora
• Svi oni koji imaju neku vrstu financijskog stresa, prehrambenog stresa, osjećaja nesigurnosti ili manje vrijednosti u životu, te niskog samopouzdanja

O VODITELJICI PROGRAMA:
usha

Anuradha Ramesh, poznata kao Usha, osnivačica je „Pink Mist Retreat“, centra za osobni razvoj, individualno savjetovanje, podučavanje i iscjeljivanje, sa sjedištem u Hyderabadu u Indiji.
Usha je posvetila zadnje desetljeće svog života polju znanosti koje se bavi sa proučavanjem ljudske svijesti i svijesti općenito. Radi kao individualna savjetnica, trenerica i učiteljica.
Koristeći se radom na umu, radom sa sviješću i Mindfulness tehnikama (ili u našem prijevodu „usredotočena svjesnost“) u brojnim zemljama je podučavala i održavala tretmane. Samo neke od zemalja su: Australia, Sjedinjene
Države, Filipini, Ujedinjeno Kraljevstvo,
Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bahrain, Libanon, Švicarska, Hrvatska…

Pristup:
Ushina duboka povezanost sa Svijesti očituje se u njezinom pristupu ispunjenom jednostavnošću, bez potrebe da se ulazi u komplicirane domene tko ima kakvu diplomu. Njezin pristup je pun pouzdanja i lakoće u podučavanju i iscjeljivanju te kao vodič i mentor otklanja bilo kakav strah i uznemirenost kod njenih klijenata i studenata dižući im samopouzdanje prirodnim procesom izgradnje osobe iznutra.

Njezino poznavanje teme svijesnosti i ugodnost u pristupu istoj omogućio joj je da jasno označi nekoliko principa po kojima ona vodi svoje tečajeve i tretmane:
Svo stvaranje je duhovno i sve u stvaranju jest duhovno. Nema drugog načina bivanja. Apsolutne istine o stvaranju su ekstremno jednostavne i na taj način se trebaju podučavati, razumijeti i prakticirati.

Ljubav, radost i izobilje kombinirani sa slobodnom voljom su rođenjem stečeno pravo svakog bića. Imati iskustvo života na taj način je naprirodniji način bivanja. Svako iskustvo koje je drugačije od toga je neprirodno i stoga povrativo natrag u prirodni način bivanja.

Rješenja za sve životne probleme leže u nivou Svijesti (području Svijesti, zoni Svijesti). Stoga način da ponovno ovladamo s našim rođenjem stečenim pravom jest da se ponovno povežemo s našim istinskim jastvom – tko mi stvarno jesmo. To je naš identitet koji je projekcija te Svijesti na planeti Zemlji.

Usha smatra Setha – nefizičku energetsku osobnost kanaliziranu od strane Jane Roberts, kao jednog od najvećih utjecaja na njezinom osobnom putovanju. To ju je oblikovalo u visoko motiviranu, posvećenu osobu koja radi na području svjesnosti s lakoćom.

Usha vjeruje da je „Mindfulness“ (u našem prijevodu „usredotočena svjesnost“) ključ za sretno i ispunjeno životno iskustvo. Njezin pristup je baziran na istraživanju i praksi „Mindfulness“ principa iz nekoliko drevnih i antičkih spisa i tradicija.

„Mindfulness“ rezultira u iskustvu „tu i sada“ cjelokupnog našeg bića. Ono je također omogučivač majstorstva nad sobom, gdje osoba ima dubok i znajačajan unutarnji život, zajedno sa velikim postignućima i izvrsnošću u vanjskim pothvatima i akcijama koje poduzima.

Pozadina njezinih koncepata:
Mindfulness koncepti u Ushinim podučavanjima i terapijama dolaze iz njezinog studiranja ljudskog uma, psihologije i metafzike te iz praktične primjene studija u svom osobnom i profesionalnom životu.

Kvalifikacije:
• Doktorat iz alternativne medicine
• Magisterij iz psihoterapije i savjetovanja
• Prvostupnica Matematike, Fizike i Kemije
• Prvostupnica obrazovanja (Učiteljski fakultet)
• ACC Akreditirana trenerica (coach) od Međunarodne trenerske federacije (International coach federation – ICF)
• Provoditelj procesnog rada u ljudskoj biheviarlnoj znanosti (pripravnik)
• Certificirani bihevioralni analizator – Percepcija 2 – DISC
• Transakcijski analizator
• Geštalt terapeut
• NLP praktičar
• Terapeut regresije prošlih života
• Veliki majstor Reikija (Grand Master)

INFORMACIJE O PROGRAMU:
Uspjeli smo dogovoriti s Ushom da po dolasku u Hrvatsku obiđe lijepu našu kroz 3 grada. Biti će 3 programa, prvi je u Dubrovniku, drugi u Zagrebu i treći u Rijeci. Sva tri programa su isti. Zbog načina rada broj mjesta je ograničen na 12 polaznika po programu. To je stoga kako bi svaka osoba dobila promjenu po koju je došla. Bilo bi lakše skupiti veliku skupinu na jedno mjesto, ali tada nebiste dobili ono što tražite jer je ovaj rad vrlo precizan i učinkovit. Za to je potreban drugačiji pristup.

Svaki program traje 3 dana, svaki dan od 10 do 18 sati. Svaki dan možemo primiti dodatnih troje ljudi po jeftinijoj cijeni, koji mogu sjediti na programu samo taj dan i primiti iscjeljenje, ali neće se raditi direktno na njima. Drugi dan ćemo primiti drugih troje gostiju, treći dan troje gostiju.

Cijena za polaznika, cijeli program, svih 3 dana: 3200 kn
Cijena za gosta za 1 dan: 1800 kn , 530 kn
(cijena je sada snižena, ali gosti ne dobivaju direktni rad na njima, nego prime 4 iscjeljenja kada se radi rad na drugima )

1 program: DUBROVNIK
Datum: 10.05. – 12.05.2019.
Lokacija: Lapadska obala 6

2 program: ZAGREB
Datum: 17.05. – 19.05.2019.
Lokacija: Theta Centar, Okićka 25

3 program: RIJEKA
Datum: 24.05. – 26.05.2019.
Lokacija: Theta Centar, Udruga Althaea, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a

PRIJAVE ZA SVE PROGRAME:
Isključivo na broj telefona:
099/2533386

Prilikom prijave plaća se kotizacija od 1000 kn u roku od 3 dana. Ostatak se plaća do 01.05.2019. (Za Rijeku do 15.05.).
Ako platite svih 3200 kn odmah mjesto vam je osigurano u potpunosti.

Prijave primamo po redu prijave, ukoliko ne platite kotizaciju mjesto vam nije osigurano i pomiče se na sljedeću osobu koja se prijavila. Kad se mjesta popune prijave se zatvaraju. Popusta nema i nije moguće platiti ovaj program na rate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.