Termini za GONG, Rijeka

Ovaj tjedan krećemo sa novim kupkama i u novim terminima! :-))
Na sad već poznatoj adresi – Mlaka, prostor Udruge Balans, na adresi Milutna Baraća 16, 1. kat. 
Mjesta za parkiranje imate odmah ispred prostora Udruge. Parkiranje se naplaćuje 3kn/sat. Ako uspijete uloviti parking na strani zgrada, možda Vam čak uspije i parkirati besplatno.
gong
 
**VAŽNO ZA SVE KOJI NAMJERAVAJU DOĆI NA KUPKU U UTORAK 13.12.**
Kupka će početi u 19:00 satiradi obilježavanja Svete Luce (dan osnivanja Udruge Balans) i prigodnog programa – radionice filcanja vune.
Dođite ranije i pridružite nam se u zabavi filcanja, a nakon toga slijedi kupka 🙂
 Osim toga biti će izložba slika Hermine Grbac i izložba radova sa radionice OSLIKAVANJA SVILE. (od 16.30h)
 
MALI PODSJETNIK ZA OVOTJEDNE TERMINE:
Kupka u utorak 13.12. održati će se u večernjem terminu, od 19:00-20:00 sati, te u srijedu 14.12. u jutarnjem terminu od 10:00 – 11:00 sati.
Radimo uz podršku Punog mjeseca.

Zvučne kupke za klince i klinceze održati će se ovoga tjedna u četvrtak 15.12. u popodnevnom terminu od 18:00 – 19:00 sati, te u petak 16.12. u jutarnjem terminu od 10:00 – 11:00 sati.

Dječje kupke su zamišljene kao zajedničko druženje mame i bebe, odnosno roditelja i djece uz zvukove gonga i tibetanskih zdjela uz upoznavanje instrumenata.
 
 
OSNOVNE INFORMACIJE O KUPKAMA:
Vrijeme trajanja kupki: UTORAK / 19:00-20:00 sati, SRIJEDA / 10:00 – 11:00, ČETVRTAK 18:00 – 19:00, PETAK / 10:00 – 11:00
Mjesto održavanja: Udruga Balans, Milutina Baraća 16 (Mlaka), 1. kat
Preporučena donacija za sudjelovanje: ODRASLI – 50kn, DJECA – 30kn, MAMA + BEBA – 50kn, 3 ČLANA OBITELJ – 100kn, 4 ČLANA OBITELJ – 120kn
Broj mjesta je ograničen (12), zato je prethodna prijava obavezna.
Info i prijave: 098 734749 ili janapuz@gmail.com JANA
 
Dođite u udobnoj toploj odjeći i sa sobom OBAVEZNO DONESITE podlogu za ležanje, deblju dekicu ili pokrivač i jastučić za pod glavu, kako bi Vam bilo čim toplije i udobnije. Predlažem Vam da sobom uzmete i bočicu sa vodom.
Dođite 10 minuta ranije da se svi udobno smjestimo!
 

Za sve prijedloge i pitanja možete mi se obratiti na gore navedenom mejlu ili telefonu.
 
 
Divan tjedan Vam želim!
Vidimo se! :-))
Jana
 
 
 
Informacije za one koji još nisu prisustvovali kupki:

GONG je starodavno glazbalo čiji zvuk i vibracija usklađuju rad desne i lijeve polovice mozga, djeluju direktno na cijelo tijelo, zavibriraju sa svakom stanicom našega tijela, energiziraju ih i tako potiču njihovu obnovu.

 

MJESEČEV GONG djeluje na 2. čakru (energetski centar) i stimulira kreativnu energiju. Dobar je za uravnoteženje rada limfnog sustava, kao i za regulaciju mjesečnice. Ton Gis mjesečevog gonga poboljšava komunikaciju općenito, djeluje na razvijanje strpljenja, samopouzdanja, kreativnosti, izdržljivosti i dobrobiti, odstranjuje osjećaje frustracije, straha i tjeskobe. Dobro djeluje na bubrege, mjehur i ženske reproduktivne organe.
 
ZVUČNA KUPKA SA GONGOM koristi vibraciju gonga da pokrije sve ljudske frekvencije i energetske centre. Stvara opuštajući osjećaj dobrobiti sličan onome nakon meditacije, vježbanja ili vježbi disanja bez mentalnog ili fizičkog napora (sav rad odrađuje gong). Preporuča se za otpuštanje stresa, negativnih uzoraka misli i jačanje živčanog sistema.
 
Radimo uz podršku Punog mjeseca.
Vrijeme Punog Mjeseca je vrijeme postavljanja namjera i vrijeme kada svjesno odbacujemo uzorke koji više ne koriste našem razvoju i napretku. Time otvaramo vrata k iscjeljenju dajući energiju pozitivnim namjerama. U istočnjačkim kulturama vjeruju da nam se u određeno vrijeme Mjeseca, pogotovo za vrijeme Mlađka i Punog Mjeseca pojavljuju uvidi te da vidimo naše situacije i položaje sa većom jasnoćom i preciznošću, jer je to vrijeme veće mentalne jasnoće. Zato u te dane odvajaju vrijeme za post i meditaciju.