Tečaj Atma Kriya Yoge

05.09. – 06.09.

Atma Kriya Yoga je kombinacija tehnika joge i meditacije koje harmoniziraju um, tijelo i duh u jedno. Tehnike su osmišljene u svrhu pročišćenja nervnog sustava, smirivanja uma, usporavanja procesa starenja, uravnoteženja hormona, povećanja razine energije i donošenja zdravlja i vitalnosti fizičkom tijelu.

Atma Kriya Yoga pomaže oslobađanju uma od negativnosti, povećava fizičku energiju i može nas potaknuti da volimo druge. Redovita praksa pomaže učvršćivanju odnosa, stvaranju jedinstva u obitelji i povezivanju s Božanskim unutar sebe, koje je Atma.
Nakon nekoliko mjeseci redovitog vježbanja mnogi doživljavaju stanja duboke meditacije, njihov nervni sustav preplavljen je energijom, a njihovo duhovno srce zrači čistom ljubavlju.
Atma Kriya Yoga nam pomaže da volimo bez postavljanja uvjeta, te da iskusimo duboki unutarnji mir. Redovito prakticiranje dovodi do toga da negativnosti imaju manji utjecaj na nas i da živimo u stalnom stanju fizičkog, mentalnog i duhovnog sklada.

Mahavatar Babaji razvio je Atma Kriya Yoge kako bi probudio ljubav u srcima ljudi, te predao Swamiju Vishwanandi da svijetu prenese to znanje.
Swami Vishwananda osobno je izabrao određeni broj instruktora i dao im zadatak da šire Atma Kriya Yogu. Svi su naši instruktori vrhunski educirani, predani i iskusni praktikanti Atma kriye.
Tečajevi Atma Kriya Yoge dostupni su u mnogim zemljama širom svijeta. Na našoj web stranici dobit ćete opširnije informacije i kontakte do najbližih instruktora.

Atma Kriya Yoga je kombinacija različitih tehnika joge i meditacije:

Pranayama – vježbe disanja koje čiste fizičko tijelo i smiruju um.
Meditacija – omogućuje bolji fokus i mentalnu koncentraciju.
Mudre – položaji tijela, obično ruku, koji kontroliraju i upravljaju energijom
Mantre – ponavljanje serije zvukova koji pomažu pri podizanju svijesti i fokusiranju uma.
Asane – tjelesne vježbe koje tijelo održavaju u formi, zdravim i slobodnim od bolesti.
Babaji Suria Namaskar- pozdrav suncu

Tečaj se tradicionalno održava tijekom dva do tri dana. Naši instruktori mogu međutim prilagoditi svoje tečajeve na način da odgovaraju potrebama polaznika.
Za vrijeme tečaja svatko dobiva praktično i filozofsko znanje o tehnikama. Atma kriya je stvorena kako bismo iskusili devet oblika duhovne predanosti. Ljubav i predanost srž su Atma Kriya Yoge i ti principi su temelj na kojem su stvorene tehnike.
Tehnike Atma Kriya Yoge lako se uklapaju u našu svakodnevnu rutinu i mogu se prakticirati pet minuta do tri sata na dan, ako želite.

Inicijacija

Na kraju tečaja svi polaznici dobivaju inicijaciju koju nazivamo Shaktipat. To je prijenos energije koja aktivira tehnike i daje potrebnu „iskru“ za sigurno i brzo putovanje duhovnom stazom. Ta energija, preko instruktora, dolazi od velikog himalajskog jogija, Mahavatara Babajija.
Svi instruktori prošli su intenzivnu obuku i proces čišćenja, kako bi bili u stanju prenijeti tu energiju svojim učenicima. Shaktipat pojačava učinkovitost tehnika Atma Kriya Yoge i ubrzava duhovni rast.

Prijava za tečaj:
Svaki polaznik mora ispuniti prijavnicu, potpisati i skeniranu vratiti. Obavezan je vlastoručan potpis.

Udruga „Bhakti Marga Hrvatska – Spoznaj sebe“
Instruktor Atma Kriya Yoge: Edita Marčan Pushpami

Kontakt za sve dodatne informacije i prijava na tečaj:

Edita Marčan Pushpami:
mob.: 091 515 7589
e-mail: pushpami@atmakriya.org

Program:

Subota: 9:30h – 17:30h
(pauza za ručak)
18:00 – 19:00h OMH

Nedjelja:
9:30h-13h

Više informacija o tehnici i nadolazećim događajima pratite na sljedećim stranicama:

Web stranica: www.atmakriya.org
Facebook: https://www.facebook.com/atmakriya.hrvatska