Tai Chi i I–Ching seminar – Master Zhang

Život se konstantno mijenja. Zašto ga ne bi promijenili na bolje? Izuzetna prilika za susret s jednim od najvećih kineskih učitelja. Zgrabite je! 

SADRŽAJ SEMINARA:

♦ Petak navečer,  28.-30.04.2017. u 19:00 h. Teahouse, Ilica 107, 10 000 Zagreb
– uvod & prva iskustva  – rad na konkretnim životnim situacijama.  Majstor Zhang –predikcija putem 9-dijagrama i I Chinga! Tretmani. Demonstracija Kaligrafije, Tai Chi-a i Čajna ceremonija.

♦ Subota* , 29.4. od 10 do 18 h, – Tai Chi praksa i vježbe.
♦ Nedjelja*, 20.4. od 10 do 18 sati –13 osnovnih pokreta, Wonderland Tai Chi sustava & I Ching mudrosti, te upotreba.
*U subotu i nedjelju, pauza za ručak u trajanju 1,5 h
Lokacija: Makronova, Ilica 11/1. Kat, 10 000 Zagreb
BROJ POLAZNIKA SEMINARA JE OGRANIČEN!

Tao Master Zhang je jedinstven učitelj iznimne kvalitete, iscjeljitelj, majstor Tai Chia, I Chinga i Kaligrafije. Predsjednik je Istraživačkog Instituta za Kinesku Predikcijsku Kulturu (Tui Bei Tu); dekan Tiahua Umjetničkog istraživačkog instituta za kaligrafiju i slikanje; prodekan istraživačkog centra naslijeđene kulture Kineske drevne civilizacije; direktor Kineskog Tai Chi odbora sportsko-industrijskog udruženja; potpredsjednik stručnog odbora za međunarodnog I Ching udruženja i zamjenik direktora upravljačkog odbora Lingcheng taoističkog hrama u Langzhongu, u pokrajini Sichuan, u Kini.
Njegove seminare u Kini pohađaju deseci tisuća ljudi gdje im nudi individualne i grupne konzultacije u području životnog planiranja-predikcije, zdravstvena savjetovanja, bračna savjetovanja, te pomoć u pronalaženju idealnog životnog partnera, predikcije financijskih trendova, poslovne strategije i planiranja, te privatne i poslovne Feng Shui konzultacije.

Po prvi puta dolazi u Europu kako bi tradicionalnu kinesku mudrost i harmoničan način života učinio dostupnim svim zainteresiranima.

Kontakt i informacije: Jadranka Franc,
+ 385 (0)98 1768 274;  
MasterZhangInCroatia@gmail.com,
https://web.facebook.com/TaoMasterZhang/