Svrha u životu i zašto smo rođeni takvi kakvi jesmo?

VASTU-ZNANOST O STANOVANJU I GRADNJI: Šta nam se događa u životu s obzirom na prostor u kojem boravimo?

Dio predavanja će biti edukativan, a dio praktičan uključujući primjere. Na koji način nam ova znanja i razumijevanje prirodnih principa uz koje su povezana, u život mogu donijeti svjetlo i sklad. Shvatit ćemo koliko se đjotiš (vrijeme) i vastu (prostor) isprepliću i koliko su povezani, te zašto su to temeljne postavke života iz kojih sve kreće. Upoznat ćemo korektivne mjere i alate kojima si možemo pomoći.

Prvi dio predavanja, ĐJOTIŠ, upoznat ćemo se sa osnovama i svrhom đjotiša te praktično proći način na koji djeluje. Đjotiš je u prijevodu SVJETLO te nam može pomoći da osvijetlimo i osvijestimo naš život te šta i zašto nam se događa, kao i u kojem smjeru da dalje idemo. U sklopu ovoga uključit ćemo teme reinkarnacije, djetinjstva, partnerstva i bolesti te tri temeljna zakona univerzuma: zakon početka, zakon rezonance i zakon dualnosti, a koje ćemo praktično i objasniti. Uz ostalo vidjet ćemo i kako možemo osvještavati sebe i svoju životnu svrhu kroz učenja velikog učitelja SATURNA.

Drugi dio predavanja, VASTU, upoznat ćemo se sa osnovama prirodnih vastu principa vezanih uz prostor, te također praktično osjetiti način na koji djeluje na nas i koliko nas prostor može podržati, ali i blokirati u životu. Vidjet ćemo kako vibracija koja se stvara u prostoru prelazi na nas te direktno utječe na naš život i događanja u njemu. Prostor je naše vanjsko ogledalo tako da kroz njega možemo vidjeti i osvijestiti naše kvalitete i slabe točke. Zbog direktne povezanosti prostora sa našom unutrašnjom svijesti, osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, direktno mijenjamo sebe i svoj život.

Na kraju predavanja najavit ćemo dvije radionice u Rijeci:

Prva radionica UPOZNAJMO I USKLADIMO PROSTOR U KOJEM BORAVIMO, A ZA SKLAD, SREĆU I ZDRAVLJE U ŽIVOTU bit će vezana uz prostor u kojem živimo ili radimo, šta nam se događa u životu s obzirom na to, te kako si pomoći. Datum 08.02.2020. od 15.00.-20.00. sati u prostoru CENTAR GANEŠA, Korzo 2.

Druga radionica OSOBNE I JANTRE DUŠE TE VASTU ENERGETSKI CENTRI PET ELEMENATA U PROSTORU bit će vezana uz drevni vedski zvuk i najdublju razinu postojanja, osobne i jantre duše te povezivanje sa svih devet planeta ili energija u nama i oko nas, te kako se preko „vastu energetskih centara pet elemenata“ povezujemo sa beskonačnom moći svemira i odašiljemo svoju želju direktno o svemir. Datum 15.02.2020. od 15.00.-20.00 sati u prostoru CENTAR GANEŠA, Korzo2.

Prijave za radionice obavezne.

 

GDJE: hotel BONAVIA, Dolac 4, Rijeka

KADA: 03.02.2020. u 18.00.-21.00.

INFO: mob.098/402-163, info@maliganes.hr, www.maliganes.hr

ULAZ: predložena donacija 50,00kn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.