Sudbina cjelovitosti ljudske rase pada na sestrinstvo, jer sve stvari rađa žena

Kada se iscijelimo, drugi su iscijeljeni. Kada njegujemo svoje snove, rađamo snove čovječanstva. Kada hodamo kao voljeni aspekti Majke Zemlje, postajemo plodne, životvorne Majke Kreativne Sile.

Kada poštujemo svoja tijela, naše zdravlje i naše emocionalne potrebe, stvaramo prostor za ostvarenje naših snova. Kada govorimo istinu iz naših ozdravljenih srca, dopuštamo da se život u obilju nastavi na našoj Majci Planeti.

Kao žene, neprestano pišemo povijest naslijeđa žena. Ne možemo pokazati prstom na muškarce ili jedni na druge bez boli prošlih generacija koje su zaboravile dati ili naučiti ljudsko suosjećanje.

Naša vlastita obiteljska stabla puna su poučnih situacija i tragičnih primjera koji su možda zaslijepili naše vlastite pretke za vrijednosti i istine kakve se nalaze u ljubavi. Sada, sudbina cjelovitosti ljudske rase pada na sestrinstvo, jer sve stvari rađa žena.

Kada svaka žena poštuje svoje sebstvo, više sirove, kreativne energije je dostupno, kako bi se cijela iskoristila i kako bi napravila promjene u načinu na koji čovječanstvo reagira na život, prenosi Mystic mamma.

Kada žene nisu izgubljene, kada ne traže od drugih da im kažu što trebaju učiniti ili kako trebaju živjeti, dolazi do velikih promjena u našem svijetu. To ne znači da se prijateljstva i veze žena ne smiju koristiti; naprotiv, podrška drugih žena koje su hodale istim putem je najvažnija.

Ova vrsta potpore temelji se na istini. Takva podrška je zdrava i produktivna, kada druge žene stvaraju sigurno mjesto u kojem mogu dijeliti osobne misli i ponuditi alternative na pošten način.

Sestrinstvo uvijek podržava svaku ženu koja je voljna svladati vlastite izazove, kako bi mogla rasti.

Nasljeđe žene ne mora uključivati ​​bivše rane koje su postavile ženu protiv žene, žene protiv muškaraca, ili su uzrokovale da se žene uništavaju kroz sabotaže …. Nema potrebe da se uplićete u dramu i sitničavost koja nas sprječava da postignemo ljudski sklad kada smo zauzeti radom na tome da postanemo naše osobne vizije.

Samopoštovanje se vraća kada se prakticira žensko načelo njegovanja sebstva, umjesto da se očekuje da naš osjećaj cjelovitosti dolazi iz našeg odnosa prema drugoj osobi. Kada se dovoljno brinemo za sebe, kada odvojimo vrijeme koje nam je potrebno, osjećat ćemo se potpunim.

U svakom slučaju, bez obzira na to kakva je situacija, svaki pojedinac je odgovoran da vidi vlastitu povrijeđenost i da pronađe način da je iscijeli, a da druga osoba ne bude odgovorna za tu bol.

To je način ženskog načela njegovanja: ulaziti unutra, pronaći problem i popraviti ga kroz njegovanje sebe.

Jami Sams, iz knjige „Trinaest izvornih plemenskih majki“

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Foto: pixabay.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.