Stres vs. unutranji mir – ONLINE program

U svijetu neizvjesnosti, zahtjevnih emocionalnih odnosa, financijske nesigurnosti, ograničenja kretanja, epidemije, potresa, …naš sistem neminovno (organizam i psiha) zapada u stanje neugodne napetosti ili jačeg stresa. Neki od nas se tada lakše nose sa stresom, nekima je stresno stanje način življenja, a neki od nas tada jedva preživljavaju.

Zašto smo tako različiti? Što se to u biti događa u nama da se tako osjećamo? Zašto baš ja tako funkcioniram?

Kada počnemo razumijevati ponašanje našeg organizma/tijela u stresnim situacijama prestajemo biti nemoćne žrtve automatskih reakcija našeg organizma.
Što ako možemo postati svjedoci i promatrači funkcioniranja vlastitog oragznizma i u određenoj mjeri razviti sposobnost da se mi bavimo svojim automatskim stanjem umjesto da ono vlada nama?
Time polako mijenjamo odnos:
– JA vs. moje neželjene automatske tjelesne reakcije i stanja

Razumijevanje toga što mi se događa, te zašto moje tijelo i psiha tako reagiraju i funkcioniraju u stresu – umiruje nas i vodi do spoznaje kako možemo mijenjati nepoželjne reakcije i više ući u stanje unutarnjeg mira.

Kroz ovaj program Tomislav Kuljiš će nam približiti:
– kako upoznati svoj sistem i postati stručnjak za vlastita stanja i neželjene reakcije kod stresa

– kako naučiti biti svjedok i promatrač automatskih reakcija našeg organizma kao odgovor na stres, te kako njima ovladati

– kako si možemo pomoći u cilju smanjenja napetosti i stresa

Kroz radionice ćemo doživjeti, osjetiti i naučiti kako si biti podrška i kako si pomoći u stanjima manjeg ili većeg stresa.
Radionice će imati i iskustvenu komponentu kako bi ono o čemu se govori na predavanjima mogli osjetiti i kroz vlastito iskustvo.

Ovaj program ujedno može biti korak za ulazak u rad na sebi kroz  programe IPD Centra za osobni razvoj i školu Integralne tjelesne psihoterapije, online ili uživo u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Beogradu, Ljubljani i Podgorici.

Za prijavu samo na BESPLATNO PREDAVANJE bez radionica, molimo da odaberete opciju 2 koja se nalazi ispod ove opcije

PROGRAM STRES vs. UNUTARNJI MIR
2 predavanja i 2 radionice preko ZOOM-a za zatvorenu grupu

 

UTORAK, 09.02.2021.
– 1. predavanje preko ZOOM-a  – od 18 do 19.15 h
– iskustvena ZOOM radionica  od 19.30-21h

ČETVRTAK, 11.02. 2021.
– 2. predavanje preko ZOOM-a  – od 18 do 19.15h     
– iskustvena ZOOM radionica od 19.30-21.15h

Predavanja i radionice vodi Tomislav Kuljiš uz podršku terapeuta IPD škole za Integralnu tjelesnu psihoterapiju.
Kotizacija za cijeli program je 190 kn i plaća se Internet kartičnim plaćanjem ili bankovnom uplatom na žiro račun našeg Centra u Hrvatskoj. Za uplate iz Slovenije i Srbije cijena iznosi 25€ ili 3000 din i plaća se odabirom države bankovnom uplatom.

Upis i prijava se odnosi na jednu osobu kako bi svatko od upisanih imao svoj IPD račun, ZOOM link i pravo sudjelovanja na radionicama.
Nakon procesa registracije i uplate putem internet kartičnog plaćanja dobiti ćete odmah u povratnom e-mailu link za ZOOM.
Ako plaćate bankovnom uplatom na naš žiro račun u HR, SRB ili SLO koji ćete dobiti kroz proces registracije, svakako nam pošaljite potvrdu o uplati kako bismo vam u povratnom e-mailu poslali link za ZOOM.

  • Dan prije susreta poslat ćemo vam podsjetnik na predavanje i radionicu, te u slučaju da niste primili naš e-mail, provjerite spam folder ili promotions tab u gmailu.

 

PRIJAVE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.