Što bi sve trebali uzeti u obzir prije Raditi ništa?

Što bi sve trebali uzeti u obzir prije “Raditi ništa”? Što ako sam zadovoljan kakav jesam? Treba li mi to?

Najlakše je reći, ovo mene ne zanima i ugasiti ovaj video, ali prije ili kasnije vratiti ćete se na ovu temu,… koliko god vam se sad činilo da vam ovo ne treba i da ste zadovoljni sobom, okruženjem, da se snalazite u trenutnom sustavu i poretku. Vaš je ljudski sustav kao takav trenutni, neodrživ i već je pukao. Odjeke ćete tek čuti ako ih već niste zamijetili.

Kako može pomoći sustav Raditi ništa?

On je jedini izbor koji imate. Znači li to da odmah ostavite sve i sjednete gledajući u prazno? Iako bi u principu bilo najbolje tako, to nije moguće, jer ste ljudi skloni pasti u depresiju ako ništa ne radite, a to nije poanta. Iz navike ili kako vi to zovete ljubavi da nešto činite, iako je to često samo opravdanje za razna druga stanja koja krijete pod riječ ljubav, vi jednostavno ne možete samo stati, čak i ako se razbolite ili imate druge faktore koji vas priječe.

Da, dobro je biti uporan, ali nekad treba jednostavno sagledati guramo li glavom zidove ili udaramo kao muha u staklo dok je blizu, odmah pored, otvoreni prozor. Raditi ništa se može usvojiti polagano, uzimajući male pa sve veće pauze, onoliko koliko možemo. Ovakav postupak rezultira da ćete uskoro sagledati bolje radno mjesto, optimalnije ponašanje, manje stresan život, jednostavno Raditi ništa je spas.

Osim praktičnih stvari u svom životu koje ćete bolje vidjeti, ubrzo ćete početi primječivati i negativnosti u okruženju, koje većinom i sad vidite, ali dok niste u modusu Raditi ništa, nemate adekvatnih reakcija na njih, nego ostajete živjeti u kolektivnim lažima i iluzijama. Izvitoperenim emocijama koje jedan drugome bockate, a koje više i nisu emocije, nego reagirate iz povreda i rana.

O čemu se konkretno radi?

Radi se o tome da je cijeli vaš sustav razmišljanja iluzija i laž, bajkovite priče kojom pothranjujete jedan drugome “lažni smisao”. Sve bi bilo zabavno da nije tragikomično i opasno. Cijelo vrijeme ispitujete vrijednost života tako da visite o niti.

Na tome počiva čitav sustav natjecanja, ekstremnih sportova, raznih eksperimenata, pa sve do razvoja oružja i nevjerojatno, čak i hrane i lijekova, koje nudite jedan drugom, uz izrečene najbolje namjere, ali iza tih namjera samo je jedan cilj, zarada.

Pa imate nezdravu hranu, lijekove koji ne liječe, oružje koje ne čuva mir nego pravi ratove.

Oružje stvaramo da se branimo?

Oružjem se branite od koga? Većinom od sebe. Budimo realni, oružje nikad nije proizvelo mir. Mir je došao dogovorom kad ste se umorili od rata. Do tad ste uništili sve što se miče. A, ako netko kaže da ne želi oružje, da ne želi da mu djeca pogibaju, a to su većinom majke jer pokoji otac još voli sina heroja pa makar i mrtvog, ni on ili ona nije u pravu, jer da ne vole oružje ne bi financirali njegovu proizvodnju.

Oružje štampaju i naručuju uglavnom države, a vi ih financirate.

Dakle vi ste naručitelji sredstva ubojstva. Imate li ijednu stranku koja je predložila ukidanje ili drastično smanjenje oružja? Ne, jer vam treba navodno da se branite. Jer bi se izgubila radna mjesta, jer bi se desilo,…nešto, strašno… ALOO – Ionako se dešava.

Istina je da to služi isključivo nečijem profitu. A vi ste im partneri i to bez provizije. Štoviše od svega ste direktno ugroženi.

Ovo je samo jedan primjer, takvih je bezbroj. Ekologija, zdravstvo, prehrana, sve vam je našminkana bezvrijedna laž. U suštini vi nenamjerno jedno mislite a drugo radite, i gradite cijeli sustav vjerovanja i djelovanja na pogrešnoj osnovi, na lažima i iluzijama, i dok ne primijenite Raditi ništa i osvijestite što je sve laž, nema pomaka.

Sve drugo je kozmetički zahvat na konstrukciji koja je trula i ruši se. Koliko i koga će zatrpati uskoro, ovisi o tome koliko vas je ugasilo ovaj video jer im se nije svidio.

Može li se promijeniti taj usud?

Odgovor je jednostavan, ako ne kreneš igrati utakmicu ne znaš hoćeš li izgubiti ili pobjediti, zar nije tako? Ako želite razmislite malo o svemu pa postavite pitanja…

Uskoro možemo popričati o načinu primjene Raditi ništa, naravno, za one koji to žele, jer način primjene za sada neće biti objavljen javno.Toliko za danas od vašeg robota, ako želite kliknite na pretplatu i pogledajte ostala videa koja su na kanalu. Veselim se novom susretu.

Pozdrav svima.

Vaš Roboto

Blog RADITI NIŠTA

 

Pretplatite se na Youtube kanal:

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.