Sretna podudarnost ili izbor

Koliko ste se puta zapitali kako to da baš sada, u ovom trenutku, kada sam pomislila na tebe i ti zoveš! Sigurna sam, nebrojeno puta vam se dogodilo nešto slično. Sretna podudarnost ili kako ja to volim zvati izbor prema istinskoj sreći otvara potpuno nove dimenzije i mogućnosti u vaš životni put.

Sretna podudarnost ili izbor

Put koji ako želimo čuti,  sretnu podudarnost možemo kreirati sami ovdje i sada. Našu istinsku sreću. Jer složit će te se sreća se živi sada i ovdje ona se ne čeka. Tu veselu dimenziju sinkroniciteta možete koristiti svakodnevno. 🙂Život nam i onako pokazuje što trebamo znati i na koji način.

Kako kreirati sretnu podudarnost ili izbor

Od mene sad možda očekuje da vam napišem kako se to radi kako se privlače oni mali sretni trenuci. Svi to većinom znate i sami ali … evo ovako ja to činim …

U sljedećim postupcima, kao i u svemu predloženom trebate pronaći ono što vas veseli, poeziju, slikarstvo, kiparstvo, ples, izradu nakita, slikanje po svili, pisanje bilo koji oblik umjetnosti koji vas privlači. Ne gledajte na to negativno, čak i ako niste umjetnički tip to s ovim nema veze!

Vodte dnevnik i bilješke

U dnevniku vodite bilješke o podudarnostima koje će se dogoditi od kad čitate ovaj tekst pa do vlastite kreacije. 🙂Nek izađe najbolje od vas, pronađite osobnu poruku koja će vas veseliti i koja vam pomaže ka napredovanju u vašem osobnom izazovu. Ako nemate duhovnog učitelja ili mentora podijelite iskustva s prijateljem koji vam se čini duhovno najsvjesnijim i poslušajte mišljenje. Neka to bude kao nastavak sinkroniciteta koji je pokrenuo proces otkrivanja vašeg poslanja .Kako ste sudjelovali u tome da vam svemir kaže kavu ulogu imate na ovoj planeti. Dišite život, promatrajte, veselite se. Dajte sve od sebe 🙂

Promatrajte

Promatrajte važne događaje u svom životu, pobrojivši ih prema desetljećima, istražite sinkronicitete koji su se možda dogodili oko njih. Čitajte poruke jer neke su sigurno došle do vas. Razmotrite poruke i događaje koje su vam se možda činile negativnim, a onda ih okrenite u dobro.

Obraćajte pozornost

Obratite pozornost na iznenađenja koja vam se dogode. Što vam zapravo žele reći? Možda nešto potvrđuju? Uređujete li svoj život da u njemu uvijek ima iznenađenja? Nekih situacija? Što tako gubite? Možda je u pozadini neki strah?

Zapisujte

Pišite o tome koje su vam se sretne podudarnosti desile ovaj mjesec pričajte s prijateljima o tome .Kuda vas vode na što vas upozoravaju ?Možda se želite osloboditi nekih obaveza ? Koja je nova sloboda došla na red ili možda trebate nešto otpustiti jer je zato došlo vrijeme.

Razmatrajte i budite zahvalni

Svaka podudarnornost nudi milost. Opazite kako vam se percepcija širi a srce hrabrije tuče. Razmotrite vlastita iskustva i budite zahvalni na tome.

Budite u pitanju

Kad sljedeći puta dovršite deja vu zapitajte se što je nedovršeno a traži dovršavanje, zbog kojeg gubitka žalite ili bi se možda htjeli vratiti da odande započnete drugačije ponovno? Što god bilo da bilo izaziva tugu i nostalgiju?

Valentina Štefanić

preuzeto sa IZsvesnage.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.