SNAGA NAŠEG GLASA I ZVUKA OM

Idemo istražiti snagu našeg glasa. Jeste li ikada sjedili u krugu gdje desetak ili stotinu ljudi izgovara (pjeva) zvuk OM? Želite li saznati više o  tom tradicionalnoj tehnici? Upravo ove nedjelje smo pripremili termin na kojem će vas voditeljice “Bhakti marge” upoznati sa OM Chanting , kroz predavanje sa uputama, ali i praktičnom primjenom korištenje glasa na licu mjesta.

OM Chanting je drevna grupna tehnika samoiscjeljenja, čija je glavna svrha uzdizanje svijesti, otvaranje srca i iscjeljenje svijeta na unutarnjem i vanjskom nivou. Više od 1000 OM Chanting grupa u više od 50 zemalja diljem svijeta redovito se sastaju kako bi pjevali kozmički zvuk OM u namjeri da pomognu iscijeliti Majku Zemlju, sebe i cijelo čovječanstvo.

Na osobnoj razini OM Chanting nas može uravnotežiti fizički, mentalno, emocionalno i duhovno. Otpuštaju se emocije i budi se unutarnji mir i ljubav. Dovodi nas do radosnijeg života te potpomaže našem zdravlju i praksi meditacije.

Zvuk i vibracija esencija su stvaranja. OM je praiskonski zvuk stvaranja i održavanja cijelog univerzuma. Zvuk OM pripada cijelom čovječanstvu, svim narodima i svim religijama, dakle nije važno pridadate li ili ne nekoj od religija jer ovo nije religiozni proces. Rezonacijom zvuka OM unutar posebno formirane grupe ljudi, proces iscjeljenja može se pojačati uskladimo li se s vibracijama. Kao što kamen bačen u vodu stvara valiće, vibracije zvuka OM žubore u okruženje. Ove vibracije mogu biti od dobrobiti za sudionike, ali također dospijevaju i do ostalih ljudi, mjesta i životnih situacija. Općenito, OM Chanting može pomoći podignuti vibraciju okoline i stvoriti sklad i jedinstvo unutar čovjeka i u prirodi.

Čak nam i znanost pokazuje da postoji jedna optimalna frekvencija koja je baza cijelog svemira. Kada je vaše tijelo opušteno, ono vibrira na frekvenciji od 7.8 Hz. Frekvencija alpha valova u vašem mozgu je 7.8 Hz. Kada pjevate OM, i kada su vaše tijelo, um i duša jedno, to je frekvencija koju širite. Da stvar bude još zanimljivija, ovo je također frekvencija Planeta Zemlje: 7.8 Hz.

Pjevajte OM i uskladite se sa optimalnom frekvencijom. 🙂

Kada? NEDJELJA 18h 

Gdje: SUMA BARČIĆEVA 11 Rijeka

molimo vas da ne kasnite i da dodjete na vrijeme da se ne prekida skup, poželjno je da na web stranici spirita ili na fejsbuk događanju najavite svoj dolazak jer dvorana ima fizički limit, koji je prošli puta bio skoro popunjen. Ulaz je dobrovoljna donacija po vašoj volji

dakle OSJETITE SNAGU SVOGA GLASA KORISTEĆI ZVUK OM uz upute i kratko predavanje voditeljica iz Bhakti marge. 

U Nedjelju 18h -KLUB SUMA BARČIĆEVA 11, Rijeka

više informacija o narednim termima Škole zvuka na www.spirit-ri.hr

Facebook event
:::::::::::::::::::::::::

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.