Sistemske konstelacije

Sistemske konstelacije
Od 10:00 do 18:00 sati
by Ines Lazarević Rukavina


Na sistemskim konstelacijama možete dobiti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed.

Saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima na jednoj od radionica koje će se održati u rujnu

u Dubrovniku 9.9.2023.//

Splitu 10.9.2023. //

Puli 16.9.2023. //

Rijeci 23.9.2023. //

Zagrebu 30.9.2023.

Pokretanje/aktivacija bilo koje konstelacije – obiteljske, poslovne, prijateljske – dozvoljava nam i omogućuje da na energetskoj, (ne)svjesnoj i materijalnoj razini osvijestimo i rasvijetlimo zapetljaje („probleme“) u našim sustavima. Točnije one „probleme“ koji nas tište i blokiraju kako u obiteljskim, tako i u svim ostalim odnosima, jer su naši odnosi s okruženjem, preslika odnosa naše primarne obitelji.

Ukoliko su oni neskladni, cijeli naš život je neskladan.
U trenutku kada se prepozna/identificira energetski zapetljaj, on se poput klupka vune počinje odmotavati dovodeći do našeg energetskog „ozdravljenja“ i vraćanja sebi samima. To nam omogućava da prodišemo i da se izdignemo iz nametnutih nam ograničenja te da se oslobodimo nevidljivih energetskih okova.
Naše ozdravljenje se posebno pozitivno odražava ne samo na naš život, nego i na generacije naših potomaka, koji više ne trebaju nositi obiteljske terete.
Riječima Bert Hellingera, njemačkog psihoterapeuta i utemeljitelja sistemskih konstelacija: „Onaj tko je shvatio da su sadašnjost i prošlost u rezonanciji, može živjeti u harmoniji sa svime“. Tome dodajemo: „Jer konstelacije mijenjaju sve“.

Jeste li spremni i imate li hrabrosti zakoračiti na Konstelacijsko Polje?

Konstelacije su namijenjena punoljetnim osobama bez obzira na rod, spol, rasu, religiju ili seksualnu orijentaciju. Konstelacije ne osuđuju niti prosuđuju. Privatnost je zaštićena i zagarantirana.
Ono u čemu vam konstelacije mogu pomoći jest spoznaji, razumijevanju i prihvaćanju samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.
Zajedničkim radom i doprinosima pronalazimo kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.
U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako se rade Konstelacije?
Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje novog uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti, itd.
Raspoređujući ljude ili predmete u prostoru, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja. Velika većina sudionika konstelacije doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

Tu smo, da u sigurnom okruženju učinite korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili na 091 33 66 750 od 16 do 19 h.

Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.

Preporučena donacija: 70 EUR.

NAPOMENA: Konstelacije se jednako tako mogu raditi i individualno s Ines, u prostoru Udruge Ciruss u Rijeci ili telefonski (whatssup, viber) iz bilo kojeg kraja svijeta. Preporučena donacija po konzultaciji: 55 EUR.

 

O Ines Lazarević Rukavina

Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Postići ono što konstelacije nose u sebi a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.
Detalje o konstelacijama potražite na web stranici našeg CIRUSSA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.