Sistemske konstelacije u Zagrebu

Zagreb, SUBOTA, 17.02.2024.

Od 10:00 do 18:00 sati
Ines Lazarević Rukavina
Radionica u Zagrebu:
“2024!? Gdje sam bio/bila? Gdje sam sada? Gdje želim stići?

Evo nas na još jednome početku– 2024. je tu…

Dovoljno smo sazrijeli da znamo kako novogodišnja obećanja i odluke nestanu gotovo istom brzinom kojom se i stvore.
Ipak, osjećaš – promjena je neophodna.

Kako će se dogoditi – o tome ti odlučuješ.

Možda je ovo godina u kojoj ćeš si pružiti zrno ljubavi više, možda skupiti snage za dugo željeni poduhvat ili pak osvjestiti koliko hrabrosti leži u tebi – ma u svakome od nas.

Ploviti vodama svog unutarnjeg jastva zahtjevno je, ponekad se doima i beznadno, jer rezultati nisu uvijek očigledni.

Pa ipak zakorači, raspetljaj taj čvor, odloži malo tog svog tereta.

Udahni.

Predahni.

Da vidimo koliko
daleko možeš trčati,
koliko visoko možeš letjeti,
koliko glasno možeš pjevati.

Neka ovo bude tvoja godina.

Držim te za ruku. Idemo!
Sistemske Konstelacije u Zagrebu na kojima možete učiniti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed.
Saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.
Pokretanje/aktivacija bilo koje konstelacije – obiteljske, poslovne, prijateljske –  nam dozvoljava i omogućuje da na energetskoj, svjesnoj i materijalnoj razini osvijestimo i rasvijetlimo zapetljaje (“probleme”) u našim sustavima. Točnije one “probleme” koji nas tište i blokiraju kako u obiteljskim, tako i u svim ostalim odnosima, jer su naši odnosi s okruženjem, preslika odnosa naše primarne obitelji.

Ukoliko oni nisu skladni, cijeli naš život je neskladan.

U trenutku kada se prepozna/identificira energetski zapetljaj, on se poput klupka vune počinje odmotavati dovodeći do našeg energetskog “ozdravljenja” i vraćanja sebi samima.

A to nam omogućuje da prodišemo, da se izdignemo iz nametnutih nam ograničenja i oslobodimo se nevidljivih energetskih okova.
To se posebno pozitivno odražava kako na naš život, tako na generacije naših potomaka, koji ne trebaju nositi više obiteljske terete.

Kako bi rekao Bert Hellinger, njemački psihoterapeut i utemeljitelj Sistemskih konstelacija: “Onaj tko je shvatio da su sadašnjost i prošlost u rezonanciji, može živjeti u harmoniji sa svime“. Tome nadodajemo: “Jer konstelacije mijenjaju sve“.

Imate li hrabrosti zakoračiti na led Konstelacijskog Polja?
Konstelacije su namijenjena punoljetnim osobama bez obzira na rod, spol, rasu, religiju ili seksualnu orijentaciju. Konstelacije ne osuđuju niti prosuđuju. Privatnost je zaštićena i zagarantirana.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumjeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Cilj je zajedničkim radom i doprinosima pronaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje novog uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.
Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja. Velika većina sudionika konstelacije  doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili na 091 33 66 750 od 16 do 19h.
Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.Preporučena  donacija: Euro 70,00.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.