Seminar Reprogram prenatalnog perioda

Jedinstvena radionica: “REPROGRAM PRENATALNOG PERIODA”

Da li na nekom životnom polju nailazite na nepremostive zapreke? Osjećate se kao da se vrtite u krug? Vaši napori ne daju zadovoljavajuće rezultate? Tretmani na koje idete ili tehnike koje radite daju slabe rezultate u određenom dijelu Vašeg života? Ako je tako, onda je ovaj seminar upravo za Vas. Ključ je skriven u periodu prenatalnog razvoja a Vi ćete dobiti sva potrebna teoretska i praktična znanja kako biste uvidjeli na koji način je svako od nas podešen na određenu vibraciju.

Da li na nekom životnom polju nailazite na nepremostive zapreke? Osjećate se kao da se vrtite u krug? Vaši napori ne daju zadovoljavajuće rezultate? Tretmani na koje idete ili tehnike koje radite daju slabe rezultate u određenom dijelu Vašeg života?

Ako je tako onda je ovaj seminar upravo za Vas. Ključ je sakriven u periodu prenatalnog razvoja a vi ćete dobiti sva potrebna teoretska znanja kako biste uvidjeli na koji način je svako od nas podešen na određenu vibraciju. Naučiti ćete upotrebljavati tehnike kojima ćete sa lakoćom promjeniti sve negativne uticaje, obrasce i uvjerenja, što dovodi do transformacije cijelokupnog Vašeg bića i daljnjeg zivota.

Po završenom seminaru na kojem se započinje reprogram, polaznici samostalno nastavljaju rad na procesu, nakon čega reprogram mogu napraviti i svojoj djeci.

Koristi ovog seminara su:

– Vraćanje osobne energije,

– Isceljivanje traume rođenja,

– Preuzimanje istinske odgovornosti,

– Isceljivanje odnosa sa roditeljima,

– Isceljivanje odnosa sa djecom,

– Isceljivanje odnosa sa partnerima,

Iz čega proizlazi materijalno izobilje i boljitak u svim dijelovima Vašeg života.

Seminar će se održati u Rijeci. Milutina Barača 16/I

Kontak telefon 092/ 285 8835, Melani Vuković Sušac,
Trajanje seminara je dva dana 15. i 16. 12.2018 od 10-18h

Seminar vodi Zoja Kiurski, trener duhovnog razvoja

Riječ voditelja:

Po zanimanju sam odgajateljica i učitelj a vec dugo godina radim u području energo terapije. Sva znanja iz raznih energetskih tehnika i iskustva u radu sa klijentima kao i sa djecom i roditeljima bile su inspiracija za ovaj seminar.

Do znanja sam došla kroz težak životni put na kojem su se dešavale jako krupne i teške stvari. Ono što je pomoglo meni da iscjelim svoj život, svoju porodicu i odnose u njoj, da prevaziđem izazove i na kraju živim ispunjen život želim prenijeti svakome ko želi da postigne isto. Uspeh je logičan slijed ako znamo kako do njega doći. Ja nisam znala dugo vremena i razna učenja su mi bila potrebna dok nisam pronašla pravi recept. Sada taj recept znam i rado ga dijelim sa drugima i stojim kao podrška na njihovom putu. Iskustva klijenata sa kojima radim i onih koji su prošli ovaj program su toliko dobra da imam konstantnu motivaciju za dijeljenje ovog znanja. Ovo je moja životna misija, moj put.

Radujem se da se naši putevi križaju!

Voditeljica: Zoja Kiurski( Beograd) Mjesto održavanja: Rijeka, Milutina Barača 16/1, Udruga Balans Subota 15.12. 2018. 10-18h Nedjelja 16.12. 2018. 10-18h Cijena 1500 Kn ili 1200 kn za uplate do 10.12.2018. (popust od 20% ) Prijave u tijeku, 092/ 2858835, Melani

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.