Seminar koji mijenja život na bolje!

subotu 20.7.2019. duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog životnog pročišćavanja elementom vatre.

SEMINAR KOJI MIJENJA ŽIVOT NA BOLJE !!!

U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba, s početkom u 14.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Drevne tehnike i metode iscjeljivanja tijela, duha i uma koje naučite u toku cjelodnevnig seminara ostaju vaše znanje za cijeli život.

Uz cjelodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici. Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.

Svojim dugogodišnjim iscjeliteljskim iskustvom i radom sa elementom vatre, majstor vatre Neven Carin garantira svim sudionicima sretan i uspješan prelazak preko žeravice ali odluku moraju donesti sami.

Poslije seminara organizirana je podjela diploma kao i tradicionalna Hrvatska večera za sve sudionike!

JEDINSTVENO U SVIJETU – VATRENA AMAJLIJA

Sudionici će moći ponijeti kući i VATRENE AMAJLIJE kao simbol i podsjetnik na taj dan! ( Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve. ). Izrađuje ju majstor vatre nakon seminara u posebnom ritualu spajanja vašeg srca sa energijom vatre . Vatrena amajlija vibrira vašom željom i privlači tu situaciju u vaš život . Vatrena amajlija je jedna od najmoćnijih amajlija u svijetu.

 Zašto hodanje po žeravici:

 •  Za dodatan izvor energije
 •  Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti
 •  Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama
 •  Za bolje partnerske odnose
 •  Za povećanje samosvijesti i kreativnosti
 •  Za dovođenje tijela u harmoniju
 •  Za čišćenje loše karme i raznih ovisnosti
 •  Za pomlađivanje tijela
 •  Za oslobađanje od stresa, briga, strahova
 •  Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na tvorničke postavke“ uslijed čega, čovjek dobiva više energije koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tijekom godina.

Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.

Od pamtivijeka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz cijelu zabilježenu povijest, hodanje po žeravici prakticirali su šamani, svećenici i obični ljudi, kao dio religijskog rituala ili iscjeliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne dijelove našeg bića – naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.

Nije neophodno da čovjek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudjelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Nitko nije obvezatan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi osjeti njezin poziv.

Stoga, ako se tijekom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmjeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.
Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.

Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.

 • Promijenite svoj život na bolje !

TKO HODA PO ŽERAVICI ? – TKO DOLAZI NA SEMINARE ?

Hodaju sve dobne skupine, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stupanj obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, manageri…

To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sjećajući se iskustva žeravice mi si možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio !

Najveća zadaća vatre je da zapali naš unutarnji oganj koji je postao slabiji tijekom našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da iscijeli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori Vam nove puteve u vašem životu.

FACEBOOK – SLIKE SA PRETHODNIH SEMINARA

YOUTUBE – Emisija Na rubu znanosti – Hod po žaru – Neven Carin,majstor Rituala hodanja po vatri

ISKUSTVA SUDIONIKA NAKON SEMINARA

PODACI O SEMINARU:
DATUM: 20.7. 2019.
TRAJANJE OD 14 DO 23h
CIJENA: 1.200,00 kn

Za sve prijave do 15.7.2019. odobravamo popust 30%.
Mogućnost plaćanja na rate i kartice : DINERS, AMEX, VISA …

POSEBAN POPUST AKO DOVEDETE PRATNJU: ( cura, dečko, susjeda, frendica, mama….. 🙂Onda je cijena simboličnih 700 kn po osobi za oba seminara.

U cijenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

MJESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zagreba

SMJEŠTAJ: za sve sudionike izvan Zagreba mogućnost smještaja u sobama sa bračnim krevetom u planinskoj kući nedaleko održavanja seminara. ( svi mogu ostati 2 dana 🙂 ). Prema dogovoru možemo imati obilazak svetih mjesta na planini Okić, mjesta gdje su se desila čudesna iscjeljenja koja su dokumentirali svećenici.

NAPOMENA: ograničen broj sudionika

INFORMACIJE I PRIJAVE: info@nevencarin.com; 091 565 4848
Prijava se vrši uplatom akontacije u iznosu od 300,00 kn na račun a ostatak prilikom dolaska na seminar:

CENTAR ZA PRIRODNE METODE ISCJELJIVANJA NEVEN CARIN,
Samoborska Ulica 43, Klinča Sela
žiro račun: IBAN : HR6023900011101077510
svrha plaćanja: SEMINAR
poziv na broj: 11052019

Uplatom akontacije rezervirate svoje mjesto na seminaru.U slučaju otkazivanja sudjelovanja na seminaru akontacija se ne vraća ali ju možete iskoristiti prilikom sljedećeg održavanja seminara.

INFORMACIJE:  info@nevencarin.com; 091 565 4848

Poslušajte radio emisiju o ISCJELJIVANJU VATROM

FACEBOOK.

NAPOMENA: ograničen broj sudionika ( uplatom akontacije od 300kn rezervirate svoje mjesto na seminaru )

Prijavite se ovdje za Seminar koji mijenja život na bolje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.