Šamansko putovanje u Rijeci

shamansko-putovanje-rijeka

16 i 17. 04.2016, Subota Ul. Blaža Polića 2/IV

18h Besplatno predavanje : Afrički šamanizam- put do mudrosti
Drevna civilizacija je dobro znala kako koristiti sve resurse iz prirode da bi popravili svoj život. Koliki je aktivan i veliki utjecaj predaka na naš život?

Što treba učiniti da bi život bio bolji, zdraviji, ispunjeniji…?
Što učiniti da podsvjest radi kvalitetno za nas? Kako privući sreću, razne dobre stvari u naš život? Kako koristiti energije prirode za svoj boljitak? Snaga i ljepota drevnih znanja i mudrosti te njihova vrijednost i način korištenja u 21 stoljeću.
Filozofija Oriša je mudrost učenja prirode i kako sve te energije iz prirode možemo na najbolji način koristiti za sve ljude neovisno o boji kože, religiji ili drugim različitostima.
Puno više na predavanju… i seminaru u nedjelju

19h Šamansko putovanje sa šamanskim bubnjevima
Ovo šamansko putovanje aktivirati će povezivanje sa svojim vodstvom da bi se dobili dublji uvidi u svoj život i određene situacije.
Uz to će se aktivirat energije vitalnosti i imuniteta pa će prisutni moći raditi na fizičkoj, emocionalnoj ili mentalnoj razini problema. Bubnjat će se u tri ili više ciklusa tako da će osobe moći proraditi više tema.
Šamanski bubanj Bubanj ima veliku sposobnost uvođenja ljudi u trans i stanja euforije, jača osjećaj jedinstva i povezanosti sa drugima. U šamanskom radu iscjeljitelj koristi bubanj kako bi harmonizirao energetsko polje osobe, uskladio titraje pojedinih čakri, ojačao auru. Također će putem rezonance ojačati unutarnji ritam osobe. Na psihofizičkoj razini govorimo o jačanju imuniteta, čime se potiču snage samoiscjeljenja. Uz zvuk i vibracije šamanskog bubnja dolazi se do dubokih transformacija u osobi. Prisutni mogu raditi na fizičkoj, emocionalnoj ili mentalnoj razini problema.
Zbog načina izrade i ceremonije posvećenja šamanski bubanj je živi bubanj koji ima izuzetno veliku snagu i sposobnost iscjeljivanja, oslobađanja od negativnih energija, rješavanja raznih životnih problema i dr. Time on postaje živi bubanj koji ima izuzetno veliku snagu i sposobnost za iscjeljenje, oslobađanje od negativnih energija, rješavanje raznih životnih problema i dr.
Više o šamanskom bubnju možete pročitati na www.zlatnilotos.com

Donacija je od 50-100 kuna.
Što vam je potrebno (preporuka):
1. prostirka, deka i po potrebi jastučić
2. boca vode koja će primiti vibracije bubnjeva 3. Informacije i prijave na 0912308059
Nedjelja: 10-13h

Kako koristiti energije prirode:

Seminar i darivanje energije Yemanja
Energije za dobru sreću, zdravlje, ljubav u 2016

Oriša Yemanja ( Jemanđa), je boginja oceana mora i svih voda. Yemanja je energija koja smiruje našu patnju. Ona je ta koja može očistiti naše slabosti i bolesti. Ona odnosi našu žalost, našu patnju i daje nam osjećaj zadovoljstva i sreće. Smatra se majkom mnogih Oriša- energija prirode. Yemanja je i energija obnove, renoviranja, energija ljepote, zadovoljstva, harmoniziranja, mira, otpuštanja i mnogih drugih aspekata.
Svrha darivanja je da se privuče u svoj život više sreće, zdravlja, uspjeha, ljubavi, jer energija Yemanja može pomoći u tim stvarima i dati nam više blagoslova u novom ciklusu.

Ona je spiritualna majka cijele ljudske rase. To je simbolika energije vode.
Častimo je i radimo s njezinom energijom kako bismo imali mogućnost u životu biti zadovoljni.

Ritual darivanja Yemanja potječe iz Nigerije, ali se do danas proširio na mnoge zemlje, pa se izvodi u mnogim zemljama Afrike, Latinske Amerike, Europe.

Ritual će voditi Zoran Tepurić – Baba Fayori, šaman i IFA svećenik
Za više informacija možete pogledati na www.zlatnilotos.com

Po prijavi će se dobiti lokacija u Rijeci na kojoj ćemo se okupiti.

Dodatne informacije i obavezne prijave : Zoran Tepurić 0912308059 i
098 9198796 i zoran.tepuric@gmail.com

Participacija seminara je 230kn.

Potrebno je na vrijeme izvršiti prijavu za seminar i za individualne tretmane.
Mjesto održavanja nedjeljnih događanja dobit ćete po prijavi.

INDIVIDUALNI TRETMANI OD 14.30 do … h
Termin za individualnu terapiju treba dogovoriti s Zoranom-
Rijeka -Adresa po prijavi

Individualni Energetski tretmani, čišćenje aure , savjetovanje i Oriša divinacija

U više od dvadesetpet godina prakse i učenja mnogih iscjeliteljskih i spiritualnih tehnika skupilo se veliko znanje i sposobnost da se pomogne kod mnogih životnih problema. Ovisno o potrebi u radu koristi znanje iz NLP-a, psihoterapije, dubokog transa, energetskog rada, rada na čišćenju prošlosti i trasiranju puta za željenu budućnost, vraćanju izgubljenih djelova duše

Energetski tretmani, čišćenje aure i aktivacija čakri-
Energetsko čišćenje poslovnih prostora i stanova i zaštita od negativnih energija (ljubomore, uroka, crne magije ..)
Čišćenje karmičkih obrazaca
Otklanjanje alergija, strahova, napada panike, depresije i dr.

Oriša dIvinacijom se može dati pravo usmjerenje u životu, precizna dijagnoza situacije i savjeti šta treba napraviti da zdravlje, posao, partnerski i ostali odnosi budu bolji. Što treba napraviti, da se zdravlje poboljša, da se popravi ljubavni život, da se poboljšaju odnosi u obitelji i na poslu, da se popravi materijalna situacija, da se ima više sreće u ra znim aspektima, da se maknu negativni uplivi i opasnosti, da se postane uspješniji, ….
Ova divinacija daje izuzetno preciznu sliku stanja u kojem se osoba nalazi. Uz objašnjenja, savjete i upozorenja koje Baba (afrički naziv za šamana) daje klijentu, njegov se život počinje mijenjati u pozitivnom smjeru.Uz izuzetno preciznu dijagnostiku ova Oriša divinacija daje i uputstvo za konkretne operacije koje treba poduzeti, molitve, rituale koji trebaju promijeniti u pozivnom smislu život klijenta, otkloniti negativne stvari iz života, privući u život ono što osobi treba, popraviti zdravstveno stanje i sl.

Voditelj:
Zoran Tepurić Fayori se već više od dvadesetpet godina bavi raznim duhovnim i iscjeljujućim tehnikama. Učitelj je više spiritualnih i iscjeljiteljskih tehnika.
Šamanizam je počeo učiti od 1999. god. U desetak navrata je boravio u Brazilu i Nigeriji gdje je učio od šamana i gdje je prošao više desetaka šamanskih inicijacija u drevno znanje Ifa i Oriše.
Prije deset godina postao je Babalawo, (otac svih tajni) od kada počinje njegov samostalan rad, kao šamana i kao svećenika Ifa.

Od tada počinje njegov intenzivniji rad na širenju šamanskog znanja, kroz divinacije, šamanske rituale, podučavanje rada sa energijama prirode, radionice izrade šamanskog bubnja, radionice bubnjanja i dr.