Rijeka – Tapkanje za sve (EFT)

Radionica tapkanja, popularne metode EFT koja je promijenila živote tisućama ljudi prvi puta u Hrvatskoj u ovakvom jednostavnom i pristupačnom  konceptu učenja. Jer EFT i je jednostavna, pristupačna tehnika koja je od samog tvorca Garyja Craiga zamišljena kao dostupna svima za svakodnevnu samopomoć i svi ju možemo razumjeti i prakticirati sami kod kuće.

eft-tapkanje-slike-crop

Želite li se riješiti stresa, anksioznosti, viška kilograma, loših navika,bolova svih vrsta?

Želite li popraviti vašu sliku o sebi, imati bolje rezultate u sportu i poslu?

Želite li biti motivirani, fokusirani, popraviti odnose s ljudima oko sebe, podići vaše samopouzdanje, samopoštovanje?

Ako je ijedan odgovor na ovo pitanje DA, onda je tapkanje (EFT) prava metoda za vas. Jer tapkanje je metoda energetske psihologije koju možemo koristiti na svim područjima našega života. Bilo da želimo otkloniti negativne emocije ili poboljšati rezultate, samopouzdanje, uspjehe.

Tapkanje je jednostavna tehnika koju kada pravilno primjenjujete postižete zapanjujuće rezultate u vrlo kratkom vremenu. Tehniku je lako naučiti, dovoljno je tri sata kako biste naučili osnove koje možete primjenjivati svakodnevno, a za to vam treba svega nekoliko minuta.

Na radionici učimo sve točke na koje tapkamo i kako najbolje tapkati, kako samostalno sastaviti postavku za tapkanje, kako se emocionalno uključiti u tapkanje da iz njega izvučemo najviše i najbolje za nas u trenutku kada nam to najviše treba.

Kada prođete ovu jedinstvenu radionicu tapkanja moći ćete samostalno tapkatina vaše svakodnevne izazove, probleme i sve ono što u vama izaziva negativne emocije, a naravno naučiti ćemo i neke od trikova kako bi bili što uspješniji u tapkanju i detektiranju pravog problema za tapkanje.

Svaki polaznik radionice dobiva detaljnu skriptu koja je od velike pomoći u prvim danima samostalnog tapkanja, i audio program s detaljnim pitanjima koja su usmjerena na razna područja života kako bi lakše i bolje odredili na čemu točno i kojim redosljedom raditi.

Iskustva mojih dragih polaznika iz Zagreba, Zadra, Novog Sada kojih je do sada bilo više od 100 pročitajte na linku.

Također kada uspješno završite ovu jedinstvenu radionicu imate priliku prisustvovati jedan puta mjesečno grupnim tapkanjima putem webinara. Više o grupnim tapkanjima pročitajte na linku.

Rijeka

25.6.2016. u 11 sati, Udruga Gestalterija, Krešimirova 8, Rijeka

Trajanje radionice je 3 sata.

Donacija za radionicu iznosi 200 kn.

Rezervacije obavezne zbog ograničenog broja polaznika. Prijava na link