Retreat za obnavljanje i ukupno zdravlje

 

RETREAT ZA OBNAV LJANJE I UKUPNO ZDRAVLJE
SEDAM BOJA SVJETLOSTI

8 DANA U PRIRODI
ODMAKNITE SE OD GUŽVE POSLA I OBAVEZA
ISPRAZNITE UM, ISPUNITE SRCE

Od 14-21. srpnja 2019. pridružite se našem kvalitetnom programu koji opušta, osnažuje i približava Vas sebi….
ČAK I CIJENA PRIVLAČI !!!

PRISTUPAČNA CIJENA
VRHUNSKA KVALITETA
MANJE JE VIŠE

Osvježite se i vratite se s novim pogledom na sebe i svijet

U tihom okruženju prirodnih ljepota Gorskoga kotara, daleko od napučenih i komercijalnih mjesta, ovaj retreat (povlačenje) osmišljen je kao ‘prostor’ gdje ćete se, uz vodstvo iskusnog voditelja, moći potpuno posvetiti dubokoj i nježnoj skrbi za sebe, istraživanju povezanosti uma i tijela, ponovnom jedinstvu s prirodom i uživanju u osnažujućem zajedništvu.

Tema retreata jest uravnoteženje svih aspekata našeg bića, čime se vraćamo savršenom zdravlju i radosti. Zato su otvorenost i protok energije našim bićem ključni. Poznavanjem i osvještavanjem sedam energetskih centara postići ćemo viši stupanj sklada na fizičkoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Rad na svim ovim razinama omogućit će nam da na kraju retreata postignemo višu razinu energije i životne snage, volje i inspiracije, mira, ljubavi i zadovoljstva.

POSEBNOSTI RETREATA:
• Svaki dan obrađivat ćemo jednu energetsku razinu, povezan s jednom bojom i jednim elementom prirode – Zemlja, Voda, Vatra, Zrak, Eter, Svjetlost, Blaženstvo
• Vježbe disanja i jednostavne fizičke vježbe bit će namijenjene svaki dan jednom energetskom centru / elementu prirode
• Intenzivni dodir s prirodom u obliku slušanja, promatranja, dodirivanja, šetnji, kupanja…
• Fontana radosti: radionice emocionalnog otpuštanja i osnaživanja (osvještavanje mentalnih i emocionalnih prepreka i osnaživanje osobnih vrijednosti na svakoj od razina)
• Kreativne radionice: omogućavanje vlastitoj snazi kreativnosti te otvorenim i skrivenim unutarnjim potencijalima da se iskažu
• Prednost ćemo, pred teorijskim, dati iskustvenom aspektu. Uz to, ponudit ćemo i više meditacije i tišine.

VIŠE O PROGRAMU
Svako energetsko središte u našem nematerijalnom tijelu, koje se podudara s našim fizičkim tijelom, ima niz specifičnih kvaliteta koje odgovaraju toj razini energije – od prve razine (materijalnog identiteta) do najviše razine na vrhu glave (središta čiste svjesnosti i samoostvarenja).

Ti energetski centri predstavljaju našu najfiniju razinu cjelovitosti koja se dijeli, poput prizme, u spektar boja.
Svaka čakra povezana je s određenim dijelom tijela i organima kojima pruža energiju nužnu za funkcioniranje, a u vezi jest i s određenim aspektom našeg ponašanja i razvoja. Svaka od njih odgovara jednom elementu prirode, boji, mirisu, hrani…

Svaki energetski centar ima integralnu ulogu u stvaranju naše energetske ravnoteže. Istražujući svoje fizičko i energetsko biće, možemo kreirati zdravlje, emocionalnu stabilnost i duhovno blaženstvo.

RASPORED RETREATA
(Raspored je podložan manjim promjenama na licu mjesta, ovisno o potrebama retreata)

6.30 – 7 : čaj / kava
7 – 7.30 : vježbe disanja
7.30 – 8.30 : jednostavne fizičke vježbe – svaki dan fokusiramo se na drugu čakru.
8.30 – 9 : uputstva za dan i jutarnja meditacija
9 – 10 : doručak
10 – 12 : Fontana vrlina: radionica emocionalnog otpuštanja i osnaživanja
12 – 13 : slobodne aktivnosti vani
13 – 14 : ručak
14 – 17 : odmor – slobodno vrijeme (u to vrijeme održavat će se individualne seanse; satnica će se unutar tog vremena određivati pojedinačno, po dogovoru)
17 – 19 : Kreativna radionica
19 – 20 : večera
20 – 21.30 : večernji program: šetnja / ples / sjedenje u krugu / kulturni sadržaji
21.30 – 22 : meditacija i tišina pred spavanje
22 : počinak

Vrijeme za INDIVIDUALNE SEANSE od 14 do 17 sati:
• svaki sudionik tijekom retreata moći će odabrati jednu od četiri ponuđene seanse koje su uključene u cijenu retreata:
• limfna drenaža lica ili leđa
• intuitivna energetska masaža
• polusatni shiatsu tretman
• terapija intuitivnog iscjeljenja emotivnih blokada
• tehnika oslobađanja korijenskog uzroka

TIM IZVORNE VRIJEDNOSTI

Mi smo tim individualaca, posvećen istraživanju osobnih potencijala, brizi za ljude, njihovom samorazvoju i podršci na svim područjima života te ostvarivanju projekata za osvještavanje važnosti sveukupnog zdravlja, povezivanja i duhovnosti. Vjerujemo u timski rad i uživamo u učenju jedni od drugih te dijeljenju inspirativnih iskustava.

Vjerujemo u bogatstvo unutarnjih potencijala svake osobe te urođenu ljepotu i dobrotu. Kad se naši polaznici osjete podržani, slušani te usmjereni na vlastite vrijednosti i skrivene talente, osjećaj osobne vrijednosti te potencijal koji mogu dati svojim bližnjima i u svojim sredinama drastično se povećava.

Našim je projektima najviša svrha da s radoznalošću učimo o sebi, volimo dublje i neograničeno te pridonosimo stvaranju svijeta s manje nasilja i više razumijevanja.

Voditeljica:

Sandra Baksa – Pojedincima i grupama pomaže da žive autentično – u skladu s unutarnjim vrijednostima i životnom svrhom. Profesorica kroatistike, više od 20 godina trenerica je samorazvoja i self-managementa te voditeljica tečajeva meditacija i nenasilne komunikacije. Posebno je iskusna u istraživanju korijenskih uzroka obrazaca ponašanja, rješavanju sukoba i ljutnje, povećanju samopoštovanja te nenasilnom pristupu mijenjanja štetnih uvjerenja.

Voditelji asistenti:

Zlata Kanurić
 – Instruktorica hatha yoge u vlastitom studiju i shiatsu terapeut s petnaestogodišnjim iskustvom rada s mnogobrojnim klijentima. Zaljubljenica u ljekovito bilje i vrtlarenje. U stalnoj potrazi za odgovorima tko sam, zašto, kuda i kako, završila je mnoge edukacije koje su joj oplemenile ruke i dušu.

Sanja Malagurski
 – Bavi se terapijskim uklanjanjem emocionalnih blokada I nenasilnom komunikacijom. S prirodnom naklonošću umjetničkom izražavanju i radu s djecom, završila je Školu primijenjene umjetnosti, Višu grafičku školu i edukaciju iz Waldorfske pedagogije, a bavi se i pripovijedanjem priča te izvođenjem lutkarskih predstava.
Enis Kilim – Cijeli se život bavi sportom, a intenzivno hatha yogom, planinarenjem i trekkingom. IT inženjer univ. bacc., bavi se ručnom limfnom drenažom kao certificirani limfoterapeut, a područja njegova interesa i studija su i nutricionizam i alternativna medicina.

 


Petruša Šimičić
 – Dipl. ekonomistica, znatiželjno istražuje područja osobnog razvoja već 20 godina, a u posljednjih nekoliko godina educira se i bavi intuitivno-energetskom masažom, uživajući u tome da svojim klijentima priušti nezaboravne trenutke opuštanja i zadovoljstva.

 OSOBNO VRIJEME:

DOLAZAK – ODLAZAK:
Dan dolaska: nedjelja – nakon doručka, u 10 sati.
Dan odlaska: nedjelja – nakon ručka, oko 15 sati.

SMJEŠTAJ I POSEBNOSTI FUŽINARSKE KUĆE:
• Naša će grupa imati na raspolaganju cijeli objekt
• Jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe – s jednostavnim drvenim namještajem. Svaka soba ima kupaonicu s WC-om i tuš-kabinom.
• Prostrana dvorana za održavanje programa nudi 80 mjesta.
• Blagovaonica, predvorje i dvorište: mjesta za blagovanje, ali i druženje i ugodno provođenje slobodnog vremena.
• Svi gosti imaju pristup Wi-Fi mreži.

PREHRANA I DETOX:
• Naši polaznici imat će priliku za blagu i zdravu detoksikaciju organizma uravnoteženom vegetarijanskom prehranom, s mnogo proteina, zelenog povrća i voća. Naravno, bit će i slastica!
• Za vrijeme cijeloga retreata bit će ponuđen detoksikacijski napitak.

CIJENE I PLAĆANJE:• Ukupna cijena: 1980 kuna.• Kako bi se osiguralo vaše mjesto, potreban je polog od 660 kuna. • Ostatak cijene plaćate po dolasku na mjesto retreata, kada dobivate i račun.

ŠTO JE SVE UKLJUČENO U CIJENU:

1. PUNI PROGRAM SEMINARA:
• Jutarnje vježbe disanja i fizičke vježbe
• Dvije radionice dnevno
• Vođene meditacije i aktivnosti u prirodi
• Jedna individualna seansa
2. SMJEŠTAJ – sedam noćenja te korištenje cijeloga objekta
3. VEGETARIJANSKA PREHRANA – tri obroka dnevno
4. DETOKSIKACIJSKI NAPITCI
5. SVEČANO OTVARANJE I ZATVARANJE

ŠTO NIJE UKLJUČENO U CIJENU:
1. Prijevoz od / do Fužina (putuje se javnim autobusom ili osobnim automobilima)
2. Dodatne individualne seanse
3. Dodatne (turističke) aktivnosti.

CILJ I REZULTAT RETREATA:
Sve aktivnosti na retreatu, uključujući i vegetarijansku prehranu, nude pristup različitim dimenzijama našeg bića i kreiraju duboku vezu s njima.
Okruženi prirodnim ambijentom, stvorit ćemo sigurno mjesto za opuštanje i obnovu energije. S ovog retreata otići ćemo s novim alatom koji ćemo koristiti u svakodnevnom životu i dubljim kontaktom sa sobom, tijelom i prirodom, dopuštajući si da zakoračimo u svoju moć i preuzmemo odgovornost za ono što manifestiramo u svome životu.

Prijave do 1. lipnja 2019.!
Broj mjesta je ograničen; preporučujemo da rezervirate svoje mjesto što prije!

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Molimo vas da nam se javite zbog podataka za uplatu akontacije na:
091 1770 550 ili  izvornevrijednosti@gmail.com

Veselimo vam se!

Uskoro ćemo održati besplatno uvodno predavanje – prezentaciju našeg programa o ćemu ćemo vas naknadno obavijestiti.

Prijavnica: Retreat 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.