Radionica Sistemskih Konstelacija -Krk

Radionica Sistemskih Konstelacija – Obitelj, partnerstvo i posao
KRK, nedjelja 22.3.2020.
Od 10:00 do 18:00 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Tema radionice u ožujku, “Obitelj, partnerstvo i posao”, može djelovati kao tri odvojene teme, no nerijetko su baš one usko povezane.
Odnosi koje učimo kroz primarnu obitelj su temelji na kojima počivaju ostali odnosi.
Mi smo “produkt” naših roditelja i zamislimo li se malo, možemo jasno definirati od koga smo “naslijedili” način ponašanja – u različitim situacijama.
“Aktiviraju” se reakcije na situacije i odnose u skladu s onim što smo naučili tijekom odrastanja.
Ista je stvar u poslovnom, partnerskom, prijateljskom i drugom odnosu. Ti odnosi od nas zahtijeva naizgled drugačiji pristup, no temelji ponašanja i odnosa koje smo naučili u našoj primarnoj obitelji, a za koje mnogi od nas misle da su bili “dobri” kad tad “iskoče” van i onda dolazi do problema, nesuglasica, netrpeljivosti i zategnutih odnosa u svim sferama života.
Takvi nerazriješeni odnosi oduzimju nam energiju, vrijeme i utječe prvenstveno na naše zdravlje (fizičko i psihicko), a odražava se i na kvalitetu naših odnosa u obitelji, partnerstvu i ostalo.

Cilj radionice je pronaći uzrok problema i osvijestiti isti, kako bi došlo do pomaka u željenom smjeru. Dugo vremena, nekad čak i godinama čekamo da dođe do neke (vanjske) promjene, nadajući se da će vrijeme promijeniti stvari u našem životu i da će popularno rečeno “jednog dana sve doći na svoje”.

U nedjelju, 22.03.2020. godine, na Krku, imate priliku napravite promjenu i svjesno se dovesti barem neke stvari “na svoje”.

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Stoga su na radionicu dobrodošli svi koji imaju želju osvijestiti situacije i odnose koji ih pritišću, crpe i ne daju im naprijed.
Cilj je zajedničkim radom i doprinosima pronaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.
Pridružite se našoj radionici u nedjelju, 22. ožujka 2020. godine, od 10 do 18 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna.

Donacija za sudjelovanje na radionici Konstelacija je 400 kuna.

Za dodatne informacije i prijave možete nam se javiti u inbox ili na mail: ines.lazarevic@gmail.com ili na mobitel: + 385 (0)91 33 66 750

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).

PRIJAVNICA

O voditeljici Ines Lazarević Rukavina

Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *