Radionica Konstelacija

Radionica Konstelacija u Rijeci

Subota 24.9.2016.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS – Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva

Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Nastavljamo s radionicama Konstelacija u Rijeci, na kojima možete dobiti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed, te iznaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za iste. Saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com  ili telefonom na 091 33 66 750 od 16 do 19h Ines.

Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.

Mjesto održavanja radionice je u sredistu grada Rijeke, u samoj blizini Trga Bana Jelacica. Tocnu adresu dobiti cete prilikom prijave

O voditeljici Ines Lazarević Rukavina

Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

Detalje o konstelacijama potražite na web stranici www.ciruss.net