Radionica desetodnevnog posta

odlučio sam pokrenuti novu radionicu desetodnevnog posta s početkom
u petak popodne, 17. ožujka pa sve do ponedjeljka, 27. ožujka.
S obzirom da je post na vodi za mnoge još uvijek velika nepoznanica i na ovoj ću radionici dozvoliti veću fleksibilnost, tj. prilagoditi ćemo se različitim nivoima iskustva s postom. Drugim riječima:
–       hrabriji i iskusniji polaznici će biti na vodi svih deset dana.
–       Manje iskusni polaznici se mogu pridružiti samo preko vikenda i biti na vodi dva ili tri dana,
–       Biti će dozvoljena i ”soft” opcija, tj. dozvoliti ću polaznicima koji to žele, da tijekom dana pojedu jedan skromni, nisko kalorični obrok i na taj način ublaže proces posta i eventualnu krizu koje se boje (a koja zapravo i ne postoji, posebno ako se postu pristupi u dobro organiziranoj i vođenoj grupi).
U svakom slučaju, cilj nam je upoznati polaznike s procesom autofagije za koju je poznato da se aktivira tijekom posta – i to posebno kad se minimizira konzumacija ugljikohidrata. Vjerujem da je većina vas već upoznata s prednostima autofagije pa sad ne bih o tome. Za one koji žele naučiti više o iscjeljujućim svojstvima tog našeg ”latentnog, unutrašnjeg liječnika” govoriti ću u petak i subotu navečer. Također, onima koji se prijave na radionicu poslati ću i novu verziju mojeg teksta na temu fiziologije posta u kojem govorim o nedvojbenim znanstvenim činjenicama koje potvrđuju dobrobit posta u podizanju imuniteta, vitalnosti, smanjenju upalnih procesa, bistrini uma i sl.
 
Radionica će se ovaj put održati u Lotus resortu koji je smješten na zapadnom, zelenom kraju otoka Krka u malom mjestu Brzac, blizu Glavotoka. Centar ima tri zgrade sa smještajnim kapacitetom od oko 50-60 osoba. Centar u ljetnim mjesecima funkcionirati kao resort a izvan glavne sezone kao Holistički Centar kojeg sam nazvao HOMER (od Holistic, Medical and Research Centre). Više možete saznati na mrežnim stranicama Centra (http://homer-center.com, stranica je još uvijek ”under heavy construction”!).
 
Sve vas naravno zanimaju i cijene. Kao i do sada, cijene će biti ugodne, predsezonske :))
Ukratko, u Centru imamo dvije kategorije smještaja: a) Apartmani i b) dvokrevetne sobe u Centralnoj zgradi. U apartmanima se mogu smjestiti po dvije osobe (plus dvije osobe na kauč ali to ne preporučam). Apartmani su luksuznije opremljeni tako da imaju kategoriju s četiri zvjezdice. U sobe u Centralnoj zgradi se također mogu smjestiti dvije osobe ali imaju kategoriju s tri zvjezdice jer dvije sobe dijele jednu kupaonicu.
Cijene su slijedeće:
–       Apartman: 80 Eur na noć za dvije osobe, 
–       Sobe u Centralnoj zgradi: 50 Eur na noć, također za dvije osobe
Dodatno, cijena radionice je slijedeća:
–       Vikend (dva do tri dana): 40 Eur, ako vas dolazi dvoje onda 50 Eur ukupno,
–       Deset dana: 200 Eur
Naravno, ako je nekome i to previsoka cijena, slobodno mi javite pa ćemo smisliti neko sponzorstvo ili mogu ponuditi da asistirate ili na neki drugi način pomognete oko organizacije i provođenja radionice.
Toliko za sada, ako ste zainteresirani vi ili neki od vaših prijatelja pošaljite mi e-mail s podacima i željama. Za dodatna objašnjenja slobodno me nazovite.
Srdačan pozdrav
 

______________________________________
Ivica, Ivo Orlić
mob: +386 915074066
e-mail: ivo.orlic@gmail.comlotus.resort.hr@gmail.com
Google map: https://goo.gl/maps/mATjAcmgci6ZfM487

______________________________
LOTUS RESORT & HOMER Center
51500 Brzac 85, the island of Krk
CROATIA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.