Psihodrama i strip radionica

Obaviještavamo vas,  podsjećamo i pozivamo na nove aktivnosti u našoj udruzi:

1. u četvrtak, sutra, 18.2.2016. u 17,00 sati u DIPu bit će održana prezentacija rada u cilklusima dječje integrativne psihodrame, a u okviru tjedna Rijeke psihologije. Prezentacija je namjenjena roditeljima djece u dobi od 5 do 12 godina u riziku od odstupajućeg ponašanja. Grupe će  započeti s radom početkom ožujka. U privtku vam šaljemo letak o dječjoj psihodrami. Dječju psihodramu će voditi licencirane voditeljice dječje integrativne psihodrame Ines Majnarić, klinički psih. i Tanja Sudiskas, prof. soc. ped.pod nazivom Igraj priču!
2. sljedeći četvrtak, 25.2.2016. u 17,00 sati u našoj udruzi će se održati Dan otvorenih vrata – za strip radionicu. Djeca i njihovi roditelji će moći razgovarati s voditeljima strip radionice Damirom Steinflom i Andreom Knežević, vidjeti radove i ući u svijet stripa – u radionicama Stvori novi kadar! djeca će moći izgraidti svoj svijet crtajući i pričajući svoju priču.
Sve aktivnosti, kao i brojne druge koje redovito provodimo se održavaju u prostorima DIP, Ivana Dežmana 3 (ulica iznad gimanzija), na prvom katu. Posjetite nas i upoznajte nas.
Molimo vas da proslijedite poziv i informaciju potenecijalno zainteresiranim roditeljima i djeci, te vas pozivamo da prisustvujete našim aktivostima.
Srdačno,
Vaš dip tim!
Društvo za istraživanja i potporu