PROMOCIJA KNJIGE I ENERGETSKIH KARATA „ZALJUBI SE U SVOJ ŽIVOT“

PROMOCIJA KNJIGE I ENERGETSKIH KARATA
Ivana Novačić
„ZALJUBI SE U SVOJ ŽIVOT“
Priručnik savjeta, vježbi, tehnika i zvukova za unutarnje putovanje
Energetske karte “VORTEKS MANDALE”

Zagreb
NUVENS Yoga Centar Zagrebačka cesta 156B/III
31. svibnja od 18.30-20.00h
Zbog ograničenosti mjesta sudionika,potrebno je prijaviti se na:info@nuvens.hr ili 099 6754 175
www.nuvens.hr
ULAZ JE SLOBODAN.

Rijeka
8.lipnja od 17.30-19.00h 

(od14,30h je radionica Terapija glasom, vidi zasebnu najavu)
Savez Udruga Mladih “SUMA”, Barčićeva 11

Suorganizatori:
www.spirit-ri.hr
ULAZ JE SLOBODAN.

Sa svakim korakom koji poduzimamo u cilju vlastitog napretka uvelike mijenjamo stvarnost na bolje i doprinosimo uzdizanju vibracije Zemlje. Danas se nude mnogi načini ubrzanja tog procesa kako bi što manje vrludali u potrazi i brže stigli do cilja. Glavno je pitanje kako se ponašati i što prakticirati da bi nam život postao bolji, mirniji, sretniji i ljubavniji.

Sadržaj ove knjige sastoji se od obilja savjeta, tehnika, zvukova i osobnih iskustava koji imaju za cilj uravnotežiti i poboljšati naše opće psihofizičko stanje i povisiti osobnu frekvenciju.

knjiga mandale 1

Sadržaj:
1. Promjena
2. Sedam čakri i sedam zraka svjetlosti
3. Eliksir života ORMUS
4. Umijeće disanja
5. Meditacija i vizualizacija
6. Lucidno sanjanje
7. Mudre
8. Terapija bojama
9. Čudotvorna moć zvuka
9.a Pjevanje i vokalna terapija
9.b Tibetanske zvučne zdjele i njihovo korištenje
9.c Gong terapija i čišćenje prostora
9.d Zvučne vilice-ljekovite frekvencije
9.e Bubanj i šuškalice
9.f Kristalne pjevajuće zdjele
10. Kristali – naši prijatelji
11. Mandale
12. Opraštanje i rad s unutarnjim djetetom
13. Fizičko tijelo
14. Arkanđeli, anđeli i duhovni vodiči
15. Kako ocjeloviti dušu
16. Ljubav i zahvalnost

Jednostavni recepti za izradu Ormusa, rijetke tehnike za lucidno sanjanje, povratak fragmenata duše i rad sa unutarnjim djetetom, uz mnoštvo ostalih tehnika sačinjavaju priručnik od 16 poglavlja na više od 300 stranica. Kao što je vidljivo, trećinu knjige čine znanja o zvuku i primjenjenoj zvukoterapiji. Osim detaljnog opisa instrumenata i glasa, izložen je i način rada uz mnogobrojne podržavajuće savjete. Takav sadržaj je novost i po prvi puta se može naći na jednom mjestu.

Za lakše spajanje s pojedinim energijama i tehnikama tu su i autorizirane energetske karte “Vorteks Mandale” koje se sastoje od 45 slika – mandala. Karte se, osim za spajanje s temama knjige, mogu koristiti kao vodič za stjecanje uvida i dobivanje odgovora.Knjiga je osmišljena kao cjelina, ali je podijeljena na poglavlja koja se mogu i samostalno koristiti. Svatko ima izbor prakticirati ono što najviše odgovara njegovim sklonostima i vremenu koje je spreman posvetiti sebi.

Opisane vježbe i postupke isprobala sam i osobno, stoga vam ih preporučam s punim pouzdanjem u njihovu učinkovitost. Želim da vas knjiga i prilozi na ovoj stranici otvore za nove spoznaje kako bi postali pravi tragaoci za istinom i otvorili se najdragocjenijem dijelu sebe koji se zove čista LJUBAV.

VORTEKS MANDALE
energetske karte

Mandala na staroindijskom jeziku (sanskrtu) znači „cijeli svijet“ ili „sveti krug“. Tibetanska riječ za mandalu je khyil-khor i označava centar Univerzuma. Ime mandala odnosi se na kružnu sliku koja je nacrtana, naslikana i modelirana. Kao takva simbolizira jedinstvo i vječnost te se koristi u raznim umjetničkim prikazima u svrhu izražavanja dobrog zdravlja, cjelovitosti i transcendencije. Krug s centrom pojavljuje se u svakoj stanici koja ima jezgru i osnovna je struktura kreacije koja nas spaja s izvorom svega. Iako se danas mandala interpretira isključivo kao krug, u tradiciji je imala oblike poput polukruga, trokuta, kvadrata i pravokutnika.

Vorteks mandale energetske karte inspirirane su temama knjige „Zaljubi se u svoj život“ i služe kao pomoćno sredstvo za rad s nekima od opisanih vježbi, tehnika i poglavlja. Svaka mandala ima svoje jedinstveno značenje koje iz nje zrači. U slučaju da želimo raditi s vježbama i tehnikama iz određenog poglavlja, odabiremo kartu prema naslovu poviše mandale. Ako želimo dobiti smjernice i odgovore na neka nama važna pitanja, odabiremo kartu koja nam prva privuče pažnju i pratimo objašnjenje ispod mandale. Svaka mandala ima drugačiju energiju koja nas uvlači u svoj vorteks, diže frekvenciju i donosi određenu poruku.
Kako dobiti smjernice i odgovore na pitanja? Kartu izvučemo slobodnim odabirom ili uzmemo onu koja nam prva privuče pažnju. Pratimo odgovor koji se nalazi ispod mandale. Ako odgovor u prvom čitanju nije jasan, ne trebamo ga odbaciti, prepustimo se energiji mandale i uključimo intuiciju kako bi nam se značenje pojasnilo. Dok neki odgovori na pitanja donose jasnu poruku, drugi mogu ostaviti prostor za spajanje sa vorteksom mandala kako bi se uvid pojavio. Tema kartice može nas pratiti cijeli dan, više dana u nizu, pa čak i duži period života.

Vorteks mandale nalaze se u svilenoj vrečici kako bi zadržale visoku energiju.

ivana novacic 1

Biografija autorice:Ivana Novačić akademska je glazbenica / solopjevačica i profesor glazbene kulture. Diplomirala je zvukoterapiju (D. ST.) na Akademiji za zvukoterapiju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Aktivna je kao pjevački pedagog i izvođač na koncertima te organizira predavanja, seminare i edukativne radionice o zvukoterapiji. Radi s glasom, tibetanskim i kristalnim zdjelama, gongom, indijanskim bubnjem i zvučnim vilicama. Učitelj je i praktičar Theta healinga i Reiki sistema prirodnog iscjeljenja. Educirala se u tehnikama crtanja, slikanja, rada s kristalima, disanja i meditacije. Autorica je knjige „Zaljubi se u svoj život“ priručnika savjeta, vježbi, tehnika i zvukova za unutarnje putovanje i energetskih karata „Vorteks Mandale“. Član je Hrvatskog društva glazbenih umjetnika, Theta Healing Institute of Knowledge i Brittish Complementary Medicine Association.

.
Na ovoj promociji osim što možete kupiti knjigu i karte po promotivnim cijenama imati ćete priliku doživjeti mješavinu zvuka omiljenih zvukoterapijskih instrumenata i glasa uz vođenu meditaciju iz knjige.

O knjizi i tehnikama više možete naći na You Tube stranici Ivana Novačić 

fb stranici Ivana Novačić https://www.facebook.com/search/top/?q=Ivana%20Nova%C4%8Di%C4%87
fb stranici Zaljubi se u svoj život https://www.facebook.com/Zaljubi-se-u-svoj-%C5%BEivot-2377294828964072/?modal=admin_todo_tour

e-mail adresa: ivananovacic11@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.