Program sreće u Rijeci

Program sreće u Rijeci,16.-18.09.2016.
Petak 18-21 Subota i Nedelja 10-16
Udruga Balans
part-1_heal_1

Obnovi prirodni ritam radosti pomoću Sudarshan Kriye

Suvremena primjena drevnog znanja

Središnje mjesto u Programu sreće Umijeća življenja je jedinstvena tehnika disanja dubinskog učinka. To je praktična alatka kojom se obnavljaju tijelo, um i duh u svojem prirodnom ritmu bitka; Sudarshan Kriya je donijela preobrazbu milijuna i milijuna života. Jedinstvana je ne samo po svojim učincima već i po svom nastanku jer je Sudarshan Kriyu otkrio Njegova Svetost Sri Sri Ravi Shankar nakon desetdnevnog razdoblja tišine.

Sudarshan Kriya i ostale moćne tehnike disanja, yoga i meditacija koje se podučavaju na interaktivnim satima Programa sreće, dovoljni su za iskustvo sreće kao nikad prije.

Doživi Program sreće

Bez ulaska u vodu, možeš li uistinu znati kakav je to osjećaj zaplivati? Naši certificirani učitelji vrlo lako će te provesti kroz iskustvo Programa sreće, vodeći te za ruku cijelim putem.

Svatko može doživjeti to suptilno iskustvo koje ovaj Program daje, neovisno o dobi, podrijetlu, fizičkoj spremi – u osnovi, ako si ljudsko biće, kvalificiran si.

Tijekom nekoliko sati trajanja Programa sreće možete nenaporno usvojiti sve što se daje na ovom tečaju (sve tehnike, procesi, praktični alati). Kući odlazite smireni, opušteni, zdraviji, s više znanja te kao sretnija osoba s lako primjenjivim alatima koje možete upotrijebiti da bi stečene dobrobiti održavali doživotno.

Radićemo zajedno:

Yoga vježbe istezanja

Sudarshan Kriya, moćna tehnika disanja

Praktične tematske rasprave, dizajnirane na način da se život doima poput igreYoga se često smatra samo fizičkim vježbama, no to je tek početak – fizičke vježbe samo su jedan dio yoge. Zatim dolazi dah i um. Buđenjem unutarnjeg izvora energije kroz meditaciju, yoga nikad nije završena. Sudarshan Kriya, tehnika koja se podučava na tečanju Umijeća življenja, dovodi te u stanje najdublje meditacije gdje tijelo, um i dah postaju jedan ritam, povezujući se s izvorom života iznutra.

Voditeljica:

Aleksandra Jovanić-Sinko

Umijeće Življenja Hrvatska

Prijave na:

Mob.: 099 4094 778

aleksandra.jovanic@artofliving.hr