Probuđenje snaga srca 2

Nastavak radionice Probuđenje snaga srca. Prijedlog: 1. i 2. 4.’16. u Osnovnoj waldorfskoj školi u Rijeci. Mogu se uključiti i osobe koje nisu bile na prvom seminaru jer će dobiti uvid u vježbe iz prvog dijela seminara.
Molimo prijavite se na:
ili na 091 6483501
Seminar će se održati ako bude dovoljan broj prijavljenih.
### ###
Dragi prijatelji, evo približio se trenutak kada bi mogli nastaviti naš seminar o probuđenju snaga srca kojeg smo započeli prošle godine, a nismo dovršili. Prošli smo prve tri vježbe i iscrpno se na njima bavili. Ovog puta bi se trebali vratiti i podsjetiti na već urađeno i uz ono uvježbano  krenuti na preostali dio. Svako iskustvo je dragocjeno pa i ono koje će se tek prvi put ostvariti na seminaru.
Kako ostvariti pozitivnost koja otvara sasvim posebne snage u unutrašnjosti duše?
Kako sprovesti nepristranost kod svih novih iskustava i otvorenost koja nam ususret donosi jaču svijest i orjentaciju u budućnosti  i time otvara mnoge mogućnosti suptilnih saznanja?
 Kako postati sposobniji, vrijedniji i kvalitetniji čovjek u svakodnevici  a istodobno ići smjerno unutrašnjim duhovnim putem školovanja ?
To su neka od pitanja koje ćemo obrađivati i kojima ćemo se baviti. Sve će biti začinjeno umjetničkim radionicama euritmije i seminarskim radom u kojem će svatko moći aktivno doći do izražaja. Praktični dio ovog seminara bi svakako bio izuzetno vrijedan. Iz već rečenog vidite da na seminar mogu doći i oni koji do sada nisu došli i ipak se uspješno uključiti kao i oni koji su do sada prešli dio puta.
Seminar bi se održavao u Waldorfskoj školi u Rijeci .
Petak 1. travnja bi bilo navečer uvodno predavanje, a u subotu 2. travnja od 9. sati do popodneva ili večeri već prema želji polaznika bi se održavao seminarski dio rada.
Seminar će se održati ako bude dovoljan broj zainteresiranih. Korizacija za dvodnevni seminar je 200 kuna. Ukoliko netko želi poslušati samo uvodno predavanje, to je 50 kn.

Veselim se budućem susretu i radu u nadi da će biti dovoljan broj polaznika.
Srdačan pozdrav
Vaš Alen Guca