PROBLEM KAO IGRA

Danas je prijeko potrebno biti opremljen učinkovitim alatom za rješavanje problema te imati samopouzdanja i hrabrosti da se uhvatimo ukoštac s njima. No što ako situaciju i ne trebamo gledati kao problem? Što ako promijenimo perspektivu i ustanovimo da „problem“ zapravo i ne postoji? I doista, ako se popnemo iznad razine na kojoj je nastao, problem se pretvara u izazov, priliku i igru. Razina percepcije automatski utječe na našu stvarnost. 

 Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris Zagreb,  Vas srdačno poziva na besplatno predavanje – PROBLEM KAO IGRA – promijenite kut gledanja i promijenit će se sve – koje će se održati 13. travnja od 18-20 sati  u MO Luka, Verdijeva 11.

Voditeljica: Sandra Baksa 

Vodi Tečajeve meditacije, samovodstva, otpuštanja neugodnih emocija i razumijevanja ljutnje te nenasilne komunikacije, kao i cijeli niz radionica samorazvoja, vodi već 20 godina. Ohrabruje pojedince i grupe da otkriju svoje autentične vrijednosti i osjete svoju jedinstvenu svrhu te da žive sretno i ostvareno u skladu s njima.

Prijave su obavezne na 097 6830 310 ili na ovaj mail cerlid@gmail.com

Radujemo se Vašem dolasku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.