Premijera Star wheels 2

Već dugo vremena dobivamo puno upita kad će Star wheels2,  film koji se nakon mnogo prepreka ipak pojavljuje iz dalekog svemira 😉 Drago nam je što vas zanima kako se nastavlja naša svemirska saga i veselo vam poručujemo da je nedjelja 31.3. bio datum riječke pretpremjere. Većina mjesta je odmah rezervirana. Taj termin rezerviran bio je prvenstveno za sudionike projekta, suradnike i njihove obitelji. DODATNA INFORMACIJA !!! Bilo je super !

Javna premijera će biti 12.4.2019 u PETAK 19h, u Rijeci (Dvorana Joge u svakodnevnom životu na Pećinama). Slijedit će Zagreb i Pula. Ulaznice ćete moći rezervirati OVDJE na  stranici SPIRIT-a, uz dobrovoljnu donaciju, a po svemu sudeći uskoro će i naastttavvak;-) Novu maskoticu na crtežu donirao je riječki slikar Domagoj Barić. Na priredbi ćete moći nabaviti ili rezervirati majicu, šalicu i druge rekvizite s logom projekta i time učestvovati u realizaciji nastavka. Zahvaljujemo!

VODITELJ je Šajeta, a ima još iznenađenja !

O čemu je zapravo riječ? Vanzemaljci žive na našoj planeti, ali s obzirom da im birokracija ometa normalan život traže pogodniju planetu, pri tome se sukobljavaju sa silama zla, i naravno pobjeđuju, zahvaljujući čvrstom prijateljstvu članove ekipe. Ima tu i akcije, “specijalnih efekata”, ljubavnih priča i sve što treba jedan dobar film. Ima čak i vlastitu glazbu. Da ekipa Star wheelsa “misli ozbiljno ” pokazuje i sva sila popratnih stvarčica koje možete nabaviti, a imaju logo tog filma, majice, kapice, čak i šalice, kalendari i drugo, čekaju vas da ih preuzmete za uspomenu.
Holivud usred Rijeke, zajedno sa gostima iz svemira 😉 Film je snimljen u Srednjoj ekonomskoj školi Mije MIrkovića u Rijeci , iz koje su i učenici.
 
STAR WHEELS 2  –  PETAK 12.4. u 19h u Dvorani kulture na Pećinama u Rijeci, Očekuje se super zabava i specijalni gosti…. REZERVIRAJTE NEKU OD 99 ULAZNICA!
Primjer kako i jednostavne stvari mogu biti zanimljive i dobre ako imaju ono potrebno – dušu. Projekt je podržan od Grada Rijeke i HAVC-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.