PREDAVANJE “TAJNA ČOVJEKOVA ZDRAVLJA”

O PREDAVANJU: Odgovor na pitanje kako postati i ostati zdrava i sretna osoba. Može li čovjek izliječiti sam sebe? Možemo li postati sretni? Koji su to kodovi koji otključavaju i pokreću samoiscjeljenje? Otkrijte tajnu zdravlja kroz bioenergetiku i dijagnostiku čovjekovog biopolja.

Predavanje se održava kao dio manifestacije u Opatiji „Ožujak – oaza wellnessa“.
Za sam početak manifestacije u Opatiji, održat će se dan zdravlja, vitalnosti i ljepote, koji će uključiti mali sajam na kojem će se predstaviti i BIOTERAPIJE MANOLA, te niz ostalih zdravstvenih ustanova, centara ljepote i drugih izlagača, brojna i zanimljiva predavanja, između ostalih i predavanje “Tajna čovjekova zdravlja” koje će održati Damir Manola,
te brojne druge i prezentacije, degustacije zdrave hrane i nekoliko praktičnih radionica od izrade smoothieja i pravilnog disanja, pa do pokaznih radionica aerobica, pilatesa i drugih aktivnosti.
Damir Manola će se nakon mnogobrojnih aktivnosti koje održava, a u u sklopu navedene manifestacije predstaviti i svojoj domaćoj publici. Predavanje će osim izuzetno zanimljive teme, pomoći svima onima koji nisu sigurni koja metoda pomoći je najbolja za Vas, jer će moći saznati više o načinu na koji im se može pomoći. Kad vam se i dogodi neka bolest, odlična stvar je znati da ste sami odgovorni za to. Zašto je to dobra stvar, a ne zastrašujuća kako zvuči? Zato što, ako ste uspjeli stvoriti nered u organizmu, možete ponovo stvoriti i red. Kojom metodom ćete si pomoći i to pokušati učiniti, na vama je.

DATUM ODRŽAVANJA: 02.03.2019.

VRIJEME ODRŽAVANJA: 16,00 – 17,00 sati
MJESTO ODRŽAVANJA:
Opatija, Amadria – Konferencijski Park 25/7, dvorana 1a

CIJENA ULAZNICE: Besplatna, ali uz obaveznu prijavu.
PRIJAVE ZA PREDAVANJE: https://www.bioterapije.com/bioterapija-wellness-ozujak-u-opatiji.html

O PREDAVAČU:
Damir pl. Manola, otac i suprug, te bioterapeut, autor, učitelj i istraživač
Terapeutskim savjetovanjem i alternativnim liječenjem bavi se duži niz godina i ima bogato iskustvo i praksu u savjetovanjima i radu s klijentima različitih bolesti i tegoba. Rad Damira Manole do sada su popratili mnogi mediji, a 2011. godine najtiražniji dnevni list u Hrvatskoj svrstao ga je i u 9 najinovativnijih i najorginalnijih turističkih ponuda u Hrvatskoj, čime je privukao još veću pozornost i zainteresiranost domaćih, ali i ljudi iz inozemstva. Damir Manola svojim radom pomaže u rješavanju životnih problema na individualnim savjetovanjima, kao pomoć pri ozdravljenju pomoću bioterapija, usvajanju poželjnih navika kroz različite radionice i retreate, te pomaže pri donošenju kvalitetnih odluka i doprinosi Vašem osobnom razvoju. Trenutačno djeluje i radi u svom Centru koji se nalazi nadomak Opatije.
Više o predavaču i njegovom radu pročitajte na http://www.bioterapije.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.