Predavanje “Ayurveda Panchakarma“

PRVI PUT U RIJECI: Otvoreno predavanje dr. Biju Madhavana “Ayurveda Panchakarma“

Ayurvedski liječnik dr. Biju Madhavan, B.A.M.S. MD Ayurveda održati će predavanje 9.6. s početkom u 11 sati u NARODNOM UČILIŠTU u Rijeci.

Tema predavanja će biti Panchakarma – drevna tehnika detoksikacije i dovođenja tijela u ravnotežu koja je ujedno i najjači ispravljački alat što Ayurveda uopće može ponuditi u svrhu ostvarivanja zdravlja kod pojedinca.

Potrebno je naglasiti da osim što je najmoćnija metoda, Panchakarma je također i najprirodnija metoda za održavanje zdravlja kod ljudi. U potpunosti je u skladu sa prirodnim mehanizmima za čišćenje tijela od toksina.

Panchakarma je pokupila svu slavu i sjaj u Ayurvedi upravo zbog toga što ayurvedski liječnik koji provodi Panchakarmu mora imati najšire znanje i biti izvrstan stručnjak u svim područjima Ayurvede.

Kao vrsni poznavatelj ove drevne procedure dr. Biju Madhavan objasniti će koja je njena svrha, od čega se sastoji, kako se točno provodi te kako se sama procedura prilagođava individualnim potrebama pojedinca koji ju pohađa.

U svojoj dosadašnjoj bolničkoj praksi proveo je više od 3.000 Panchakarma procedura na svojim pacijentima, od kojih je nekolicina bila i iz Hrvatske.

Ukoliko ste zainteresirani saznati više na temu detoksikacije i mogućnostima ayurvedske medicine, ovo je jedinstvena prilika za vas.

Ulaz na predavanje je slobodan, a ayurvedski liječnik Madhavan će na kraju predavanja odgovarati na pitanja iz publike.