Povratak sebi

Povratak sebi se sastoji od smjernica, znanja i prakse koje sam tijekom niza godina izvukla prakticirajući i proučavajući razne alternativne tehnike, drevna učenja Istoka i nova otkrića kvantne fizike. One ti daju odgovor na pitanje „ Tko sam Ja?  „ te omogućuju trenutnu spoznaju i postepeno ostvarenje Sebe . Kad kažem Sebe mislim na Božanskog Sebe, jer ti i jesi jedan jedini kreator svega što postoji, ti se ne sastojiš od dijelova sebe već si cjelina u kojoj se „dijelovi prikazuju“. I ne samo da ti ova znanja ukazuju na tvoju pravu prirodu nego ti i nude objašnjenja, koja si prividno zaboravio dolaskom u ovaj svijet,  o tome kako  Svijet i Kreacija funkcioniraju, kako ih kreiraš, nesvjesno ili svjesno, kako od nesvjesnog postati svjesni Kreator, kako ovladati svojim svijetom i ostvariti svoju pravu prirodu u stanju trajne sreće, mira i ispunjenosti bez obzira na vanjske okolnosti.

Program „ Povratak Sebi „ održava se svakog petka od 18,30 do 20,00 sati od rujna mjeseca pa sve do kraja svibnja mjeseca u prostoru Udruge Ciruss na adresi Scarpina 5 u Rijeci.

Nakon obrađivanja određene teme slijedi vođena meditacija u skladu sa temom te, na kraju, pitanja i odgovori prisutnih na grupi kao i „ domaća zadaća „ do slijedećeg sastajanja grupe. Ukoliko se stvarno želiš posvetiti sebi i promijeniti svoj život na svim razinama, trebao/la bi proći kroz sve segmente dolje navedene teme, po mogućnosti bez preskakanja, jer pomoću njih imaš mogućnost postepenog buđenja, širenja svijesti i promjena na svim razinama.

Kotizacija za program je mjesečna i plaća se unaprijed ( 4 termina u mjesecu x 50,00 kn ). Uz to postoji mogućnost dolaska na pojedine teme po izboru, ali uz prethodnu prijavu. Kotizacija za takvo prisustvovanje je 100,00 kn po dolasku. Ovime se želi potaknuti pojedinca da ozbiljno shvati posvećivanje i rad na sebi. Oni koji predano rade na sebi bit će isto tako nagrađeni i drugim popustima čak i do 50% na sva ostala predavanja, vikend radionice i druge programe koji se budu kroz godinu događali.

Više info i rezervacije: www.spirit-ri.hr