Povratak sebi

Sjeti se Istinskog Sebe!
Ovladaj svojim životom!
Sve je moguće!
POVRATAK-SRCE

Lijepi pozdrav!

Moje ime je Hermina Grbac i ovim putem te pozivam na predstavljanje programa „Povratak Sebi“.

Povratak sebi nije tehnika već se sastoji od smjernica, znanja i prakse koje sam tijekom niza godina izvukla prakticirajući i proučavajući razne alternativne tehnike, drevna učenja Istoka i nova otkrića kvantne fizike i kvantne medicine. One ti daju odgovor na pitanje „ Tko sam Ja? „ te omogućuju trenutnu spoznaju, direktno iskustvo i postepeno ostvarenje Sebe . Kad kažem Sebe mislim na Božanskog Sebe, jer ti i jesi jedan jedini kreator svega što postoji, ne sastojiš se od dijelova sebe već si cjelina u kojoj se „dijelovi prikazuju“. I ne samo da ti ova znanja ukazuju na tvoju pravu prirodu nego ti i nude objašnjenja, koja si prividno zaboravio dolaskom u ovaj svijet, o tome kako Svijet i Kreacija funkcioniraju, kako ih kreiraš, nesvjesno ili svjesno, kako od nesvjesnog postati svjesni Kreator, kako
ovladati svojim svijetom i ostvariti svoju pravu prirodu u stanju trajne sreće, mira i ispunjenosti bez obzira na vanjske okolnosti.

Program se sastoji od predavanja, radionica, vođenih meditacija, osobnih konzultacija i meditativnog plesa, jednog od meni najdražih i najmoćnijih alata, koji pomaže u podizanju vibracije na razinu sa koje možeš puno lakše ostvariti svoje snove i kreirati svoj svijet onako doista želiš.
Po čemu se „Povratak Sebi“ razlikuje od drugih programa i koje su njegove dobrobiti?
„Povratak Sebi“ se razlikuje od drugih programa po tome što ti nudi direktan put samospoznaje i
samoostvarenja sebe bez dugotrajnog prakticiranja bilo koje tehnike, a u isto vrijeme te ne lišava
dubokih spoznaja i iskustava. Zašto je ta spoznaja važna? Važna je jer otkrivanjem svog Istinskog identiteta, otkrivaš i iluziju svijeta koji te okružuje. Odjednom postaješ svjestan kako je svijet koji te okružuje tvoja vlastita kreacija i kako nisi „žrtva sudbine“. Ta spoznaja i iskustvo daju ti potpunu moć da u kratkom periodu sagledaš i odbaciš sva uvjerenja, strahove, negativne misli i emocije koji su ti godinama bili prepreka ostvarenju trajne sreće, mira i ljubavi. Konačno postaješ svoj vlastiti učitelj,
iscjelitelj i svjestan kreator uživajući potpunu slobodu izražavanja svog punog potencijala. Uz to
postaješ i svjestan toga da su drugi ljudi, bića kao i cijeli svijet koji te okružuje, produžeci tebe
samoga. Rezultat te spoznaje je emotivna, mentalna i fizička ravnoteža, koja se odražava na zdravlje, odnose, materijalno stanje. Stanje te razine svijesti je trajna sreća i unutarnji mir bez obzira na vanjske okolnosti.

Predstavljanje programa:

Petak, 02. rujna 2016. u 18,30 sati

Petak, 09. rujna 2016. u 18,30 sati

U prostoru udruge Ciruss, Scarpina 5, Rijeka.

Ulaz je slobodan.

Budući je broj ljudi ograničen veličinom prostora, molim zainteresirane da rezerviraju svoje mjesto na

hermina.grbac@gmail.com ili na 095 817 0767.

 

Support: www.spirit-ri.hr