POST APOKALIPTIČNI AGENT 010

Ovog su vikenda prve turiste i kupače na Krku na poznatom Blatu u Solinama iznenadile čudne improvizacije koje nisu pripadale ambijentu kupališta.
Hiperaktivna ekipa iz udruge Spirit, naime, priredila je mali filmski performans za dio priče novog nastavka filma o Agentu 010, koji je u svojim kolicima provozao nekoliko krugova u postapokaliptičnom pustinjskom okruženju, u kojem su se isticali simpatični Bodulriđini koje je agent “pronašao” na licu mjesta.
Dio snimanja obavljen je i na aerodromu na Krku (bez domorodaca), pa se već brojna zajednica u Facebook grupi o Agentu 010 oduševljeno pita kakva li je tajna radnje novog filma.
Podsjetimo, u jednoj sceni glumio je i Mile Kekin, a cijeli proces radionica i stvaranja ovog filma prije nekoliko dana apostrofiran je i u hrvatskom Saboru kao primjer djelovanja sa mladima s poteškoćama. Saboru je ova snimka zasigurno podigla gledanost jer je u kratkom roku, tijekom dana, odmah stigla do stotinu pregleda, pokazujući zastrašujuću činjenicu da je bilo više Bodulriđina na setu na Blatu nego Zastupnika u klupama. Stoga je nabolje da odmah angažiraju Agenta 010 da istraži nestanak Zastupnika iz Sabora.
Iz Spirita tajnovito uz objavu fotografija sa seta navode: “ako vam ništa nije jasno, ne brinite, nije ni nama!”.
Ako niste vidjeli prvi dio ovog zanimljivog filma još uvijek možete zatražiti link na www.spirit-ri.hr a za drugi nastavak ćete se strpiti dok se obavi još snimanja i montaža. Iznenađenja su sigurna!
Snimka iz Sabora:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.