Plan za moju najbolju godinu 2018.

Theta Centar će ponovno ugostiti Ivanu Štulić da nam sad već tradicionalno napravi svoj plan za najbolju godinu!

Radionica se održava:
RIJEKA 1: 19.01.2018. 18 – 22:30 sata: Udruga Althaea, A.K. Miošića 8a
RIJEKA 2: 03.02.2018. 18 – 22:30 sata: Udruga Althaea, A.K. Miošića 8a
ZAGREB 1: 17.01.2018. 17:30 – 22 sata: Theta Centar, Okićka 25
ZAGREB 2: 27.01.2018. 18 – 22:30 sata: Theta Centar, Okićka 25


Radionica je introspektivni proces gdje ćete imati prilike pregledati što je obilježilo prethodno razdoblje, steći uvid gdje ste sada i razraditi plan za vašu najbolju godinu dosad!
Ivana će vas tu voditi korak po korak koristeći metode osobnog planiranja koje koriste velike organizacije, ali primijenjene na osobnoj razini za svakog čovjeka pojedinačno. Te metode iz teorije uspjeha su isprobane u praksi i djeluju višestruko snažnije nego stihijsko planiranje i kročenje kroz godinu bilo kako.
Harvardovo istraživanje pokazalo je da su ljudi koji ulože vrijeme i trud u zapisivanje svojih ciljeva i kreiranje planova za ostvarenje čak 10 puta uspješniji u ispunjenju svojih želja. Deset puta! I vi možete biti među njima.
Mi iz Theta Centra to potvrđujemo i preporučamo vam da dođete i da zajedno s nama isplanirate svoju godinu 🙂

Prošlogodišnji polaznici kažu:
♦ Radionica je nevjerojatna, isprva se možda nije činila tako jaka, ali zapravo sad nakon godinu dana vidim da je trajala cijelu godinu! 9 od 10 ciljeva sam ostvarila! Činilo mi se nemogućim, mislila sam da ću ostvariti eventualno 1 ili 2. Nevjerojatno je koliko se dodatnih ciljeva ostvarilo koje nisam mislila da će uspjeti, samo se otvaralo i otvaralo.

♦ “120% sam zadovoljan sa sinoćnjom radionicom. Nisam pogriješio, tih +20% su tu jer su moja očekivanja toliko nadmašena! Stvarno odlično radiš ovo što radiš. Zbog toga što je protekla godina bila za mene tako posebna i izazovna i rewarding, nisam ni otprilike povjerovao da mogu očekivati da nova godina bude “bolja” od nje. A tvoja radionica pomogla mi je upravo da dokučim potencijal vremena koji je predamnom, da ova sada godina zbilja može biti bolja i sadržavati još veće, nove ciljeve. Ima i nekih odličnih “trikova”/metoda kojima si se poslužila, koji su me baš oduševili i motivirali.”

♦ „Početkom ove godine sam bila na radionici PLAN ZA MOJU NAJBOLJU GODINU koja me je jako oduševila. Na radionicu sam došla bez ikakvih očekivanja iz želje za još jednim iskustvom, ali bilo je to nešto puno više. Četiri sata koliko traje radionica su prošla u trenu, od samog početka je bila vrlo interesantna, dinamična, pozitivna i koncept radionice je fantastično napravljen. Preporučila bi svima koji žele ostvariti svoje ciljeve da svakako odu na radionicu kod Ivane, jer kada se sve naučeno primijeni u praksi ciljevi su itekako ostvarivi, ja sam realizirala sve s popisa s početka godine. Hvala.“

CIJENA: 350 kn
POPUST: 10% popusta svim polaznicima koji su prethodnih godina bili na radionici i žele ponovno isplanirati svoju godinu kroz korake na radionici

PRIJAVE: thetacentar.com@gmail.com

Ivana Štulić je coach, konzultantica, voditeljica radionica, integrativna terapeutkinja, poduzetnica, edukatorica, diplomirana inženjerka, plesačica, trenerica, motivatorica… Kao magistra inženjerka elektrotehnike ima dugogodišnje radno iskustvo (multinacionalne kompanije, razni sektori – od IT, telekoma, banking i financijske industrije, javna uprava, konzalting, neprofitni sektor i dr.) gdje je radila kao konzultant, projektni menadžer i menadžer poslovnih procesa. Svoje iskustvo sada koristi za poslovno savjetovanje i edukacije poboljšanja osobnog i poslovnog uspjeha.

BESPLATNA THETAHEALING RADIONICA
Kao i prošle godine Theta Centar organizira besplatnu radionicu manifestiranja za sve polaznike Ivanine radionice kako biste radili na svojim ciljevima i blokadama što vas sprečava da ostvarite svoje ciljeve koje ste si zadali. Ovo će vam značajno povećati uspješnost i olakšati vam godinu 🙂

RIJEKA: 29.01.2018. od 18 do 21 sat
ZAGREB: 04.02.2018. od 18 do 21 sat
PRIJAVE: thetacentar.com@gmail.com

Cijena ako niste bili na radionici kod Ivane: 100 kn

Na radionici ćemo raditi vježbe manifestiranja, pričanja s pretcima, kopanje, dvoranu ogledala…

Mogu doći i oni koji nisu theta praktičari, pa će imati priliku kratko raditi u grupi s učiteljem dok theta praktičari budu primjenjivali svoje znanje u parovima.