Panchakarma – Ayurvedski detox u Indiji

Već četvrtu godinu organiziramo dvotjedno terapijsko i edukacijsko putovanje u magičnu južnu Indiju, grad Madurai, na samome vrhu indijskog poluotoka. Najvjerojatniji datumi polaska su subota 14.01. – povratak nedjelja 29. 01. 2017.

panchakarma-indija

U renomiranom AVN Ayurveda centru http://www.avnarogya.in/raditi će se terapije ‘panchakarme’, jedinstvene prirodne tehnike za uspostavljanje balansa, čišćenje, oporavak i pomlađivanje cijelog organizma.

Terapijama u AVN klinici prethode individualne dijagnostičke konzultacije s ayurvedskim lječnikom na klinici koji prepisuje terapiju za vrijeme boravka. Terapije se svakodnevno vrše uz medicinski nadzor i prilagođavaju se individualno po potrebama i dijagnozama. Tijekom našeg boravka u klinici uz terapiju imat ćemo i dnevni jutarnji sat yoge, meditacije, vježbe disanja i ayurvedske radionice, te upoznati kulturu, povijest i ljepotu južne Indije.

Cijena paketa boravka u klinici 12 dana s terapijama 900 eura.*

U cijenu je uključeno:
1. Doček i prijevoz sa aerodroma Madurai
2. Boravak u dvokrevetnoj klimatiziranoj sobi
3. Terapije po uputama liječnika koje traju oko 2h dnevno i uključuju masaže, detoksikaciju, preparate za 1x terapiju dnevno
4. Ayurvedski pregled i konzultacije, dnevni pregledi i monitoring od strane liječnika u AVN ajurvedskoj bolnici
5. Tri obroka (vegetarijanska prehrana iz bio proizvodnje u centru) prilagođena individualnim potrebama i terapiji
6. Jutarnja yoga, meditacija i tehnike disanja
7. Izlet u obližnji Madurai, indijsku Atenu s vodičem.
8. Instrukcije i preporuke za samopomoć nakon programa

Cijena ne uključuje avionski prijevoz do Madurai-a za koji cijena iznosi iz Zagreba ili Beograda trenutno oko 750-800 eura. Depozit, rezervacija iznosi 100 eura.

Fakultativni izleti nisu uključeni u cijenu. Preporuka je sam vrh indijskog poluotoka Kanyakumari. Pročitajte doživljaje i zapažanja s zadnjeg putovanja na T-portalu.

Idealan broj putnika / grupe je 12-15 osoba.

Za sva pitanja i prijave kontaktirajte Nebojšu Rađenovića na 095/ 730 4379

* Cijena može varirati minimalno i ovisi o tečaju dolar/euro i potrebnoj terapiji, bazirana je na 1x terapiji i masaži dnevno, a u dogovoru moguće je raditi i 2 terapije dnevno.