Osvještavanje iskustava iz ranog perioda – Besplatno predavanje

Besplatno predavanje + Radionica REGRESIJE “Osvještavanje iskustava iz ranog perioda”, četvrtak 18.10., 17.30h (Zagreb, Split, Šibenik, Rijeka)

Pozivamo vas na besplatno predavanje Tomislava Kuljiša o tome kako emocionalna iskustva iz prvih par godina života ostaju pohranjena kao implicitna memorija u našem organizmu ispod razine svijesti i eksplicitnog sjećanja.

Ono čega se ne sjećamo nastavlja cijeli život oblikovati naš doživljaj svijeta i sebe. Tu memoriju možemo kroz jednostavnu i sigurnu, ali jako moćnu tehniku regresije aktivirati i postati po prvi puta svjedok svojih emocionalnih stanja i doživljaja roditelja kada smo bili beba i malo dijete i sagledati kako je to utjecalo na naše cjeloživotno funkcioniranje.

Predavanje od 17.30 -19.15 h se u Zagrebu prati uživo, a u Rijeci, Šibeniku i Splitu putem video konferencije u našim prostorima.

Nakon predavanja možete ostati na iskustvenoj radionici REGRESIJE koju vode naši voditelji radionica od 19.30-21.30 h. u sva 4 grada.

Za besplatno predavanje i nakon njega iskustvenu radionicu Regresije obavezna je prijava voditelju radionice. Kotizacija za radionicu se plaća prije početka.

ZAGREB – IPD Centar, Slavonska avenija 3 (200 kn) obavezne prijave na sanja@ipd-center.eu
RIJEKA – Češki dom, Ćićarijska (200 kn) obavezne prijave na helena@ipd-center.eu
SPLIT – hotel Park, Hatzeov perivoj 3 (200 kn) obavezne prijave na marija@ipd-center.eu
ŠIBENIK – SHE centar, Zlarinski Prolaz 2 (200 kn) obavezne prijave na slavka@ipd-center.eu

Svi ostali mogu predavanje pratiti putem live streama sa svog uređaja za što je potrebno poslati e-mailom prijavu sa naznakom Live_stream_regresija na info@ipd-center.eu kako bismo vam poslali link.
Predavanje će se na tom linku moći pogledati još pet dana.

http://ipd-center.eu/regresija/

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.