OSOBNE I JANTRE DUŠE TE VASTU ENERGETSKI CENTRI PET ELEMENATA U PROSTORU

Radionica OSOBNE I JANTRE DUŠE TE VASTU ENERGETSKI CENTRI PET ELEMENATA U PROSTORU

uz drevni vedski zvuk, do buđenja potencijala i obilja

vedska astrologija za

SVJETLO

nauka o stanovanju za

SKLAD

U prvom dijelu radionice ulazimo u suštinu zvuka te ćemo shvatiti kako je zvuk povezan sa najdubljom razinom postojanja, sa samom našom srži, te nas on sa te razine aktivira. Tu je pogotovo bitan drevni vedski zvuk kojim oživljavamo energije ka kojim se usmjerimo i time podižemo razinu svijesti.

U drugom dijelu radimo sa osobnim i jantrama duše. Ulazimo u srž znanja što su jantre i kako one djeluju. Jantre djeluju na dubokim nivoima svijesti oživljavajući to područje, povezujući nas sa izvorom i iznoseći te kvalitete van u manifestaciju, u život. Na taj način služe kao veza sa univezumom, odnosno izvorom, vodeći nas na put unutrašnjeg preobražaja. Prema natalnoj đjotiš karti odabiremo za svakog pojedinačno osobnu jantru i jantru duše. To je planeta koja nam daje energiju i život u ovoj inkarnaciji odnosno koja ukazuje na svrhu zbog čega smo rođeni. Osobna jantra nas povezuje sa materijalnom, dok jantra duše nas povezuje sa duhovnom svrhom postojanja. Poklon radionice je velika osobna jantra za svakog pojedinačno, dim. 30×30 cm, na tvrdoj podlozi, plastificirana koja se stavlja u prostor u kojem boravimo te novčanik jantra 7×7 cm koja se stavlja u novčanik, a sve sa uputstvima za aktivaciju. Također se na radionici praktično povezujemo sa svim energijama u nama i koje nas okružuju, odnosno sa devet planeta, a prema stranama svijeta kojima vladaju, položajem, usmjerenjem i mantranjem.

U trećem dijelu radimo sa vastu energetskim centrima (oltari) pet elemenata. Energetski centri (oltari) su moćan alat kojima izražavamo svoje želje i namjere, preko pet elemenata koji čine sveukupnu kreaciju i nas, direktno u svemir. Savršeno kreirani vastu prirodni principi čak i na malenom oltaru kreiraju milost i harmoniju čija vibracija se dalje širi na nas i prostor u kojem boravimo. Učimo kako se za bilo koju želju preko energetskog centra kreiranog za nju, a na određenoj strani svijeta, povezujemo sa beskonačnom moći svemira, te preko pet elemenata, svoju namjeru direktno odašiljemo njemu. Praktično ćemo položajem, usmjerenjem i drevnim vedskim zvukom aktivirati dva oltara, jedan za Sunce (svjetlo, novi početak, jasnoća u životu, moć, zdravlje) na istoku, te jedan za Veneru (ljubav, partnerstvo, lakoća, radost) na jugoistoku. Oltari su također izvrsni za zahvalnost i dobivanje milosti i blagoslova kod zahtjevnijih planetarnih perioda. To može biti npr. oltar SATURNU na zapadu ako smo u periodu SATURNA ili SADESATIJU.

Radionica se temelji na drevnom znanju đjotiša, vedske astrologije i vastua, nauke o stanovanju i gradnji, te će se to znanje prožimati kroz cijelu radionicu. Pitanja oko ovih stvari uvijek dobrodošla. Bilo kakvo predznanje nije potrebno.

 

GDJE: CENTAR GANEŠA, Korzo2, Rijeka

KADA: 15.02.2020. u 15.00.-20.00. sati

POTREBNO: datum, vrijeme i mjesto rođenja, a za određivanje osobne i jantre duše

VODITELJ: Margito jušić, ing. građ., đjotiš te vastu savjetnik i projektant

INFO: 098/402-163, info@maliganes.hr, www.maliganes.hr

CIJENA: cijena 480,00 kn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.