„Opasnost 5G mreže“

Nedugo nakon što su se, kasnih ’90tih, pojavili mobiteli, studije i eksperimenti su pokazali kakav utjecaj imaju te frekvencije na ljudski mozak i tijelo u cijelosti.

Od tog vremena pa do danas tehnologija je daleko odmakla u svom razvoju koristeći sve brže frekvencije ne bi li bio podržan ili moguć veći i brži protok informacija.

Kako je Svijet naše ogledalo tako ovaj tehnološki razvitak ukazuje na dvije stvari, a to su: brzina kojom naš um neprestano galopira bez trena predaha (osim kad spavamo) i nerazvijanje potencijala vlastite biologije, tj. neograničenih sposobnosti nas samih i naših tijela pa zato razvijamo umjetnu inteligenciju.

Zbog konstantnog osjećaja nezadovoljstva i praznine koju osjećamo u sebi suočeni smo sa sve većom potragom za mirom i srećom u vanjskom svijetu što i objašnjava tu „glad“ za informacijama, znanjem, aktivnostima…

Ali da se vratim na temu… Istina je da niti jedna frekvencija u suštini nije opasna za nas jer pripada jednom polju, polju Bića, tj. onom što mi uistinu jesmo.

Sad netko može reći: „A kako onda postoje dokazi o anomalijama i oštećenjima kao posljedicama izlaganja tim frekvencijama?“

Odgovor se nalazi u samom poznavanju sebe i svoje prirode jer način na koji percipiraš i poznaješ sebe direktno se odražava na oblik, stanje i frekvenciju tijela, a također i na tvoje okruženje, odnose i situacije.

Ukoliko sebe poznajemo kao dio cjeline ograničen tijelom te zbog tog uvjerenja živimo boreći se svakodnevno da bi preživjeli te smo stalno izloženi stresu, brigama, strahovima, traumama, frekvencija kojom vibriramo je niska, a budući je tijelo trenutni prikaz te frekvencije ono vjerno pokazuje naše unutarnje stanje. Onog trenutka kad je naše polje, pa tako i tijelo, izloženo visokoj frekvenciji , zbog slabe provodljivosti tijela, dolazi do „pregaranja“ najčešće neurološkog sustava, a moguće i bilo kojeg drugog.

Da se sad vratim na 5G mrežu. Njena frekvencija je vrlo visoka i da bi se naša biologija (forma, tijelo) mogla nositi s njom potrebno je podignuti frekvenciju uma, a samim tim će se podignuti i frekvencija tijela. Nisam električar, ali zna se da ako kroz nedovoljno provodljiv kabel (onaj sa velikim otporom) pustiš struju velikog napona da će doći do pregaranja kabela. Isto se događa i sa fizičkom formom ukoliko ona nije na istoj frekvenciji kao i tehnologija kojom se služi.

Mi, u svojoj srži i svom prirodnom stanju, smo Izvor svih frekvencija jer su sve one samo trenutni izrazi nas samih koji, zračeći, sebe preobražavamo u beskonačno mnogo različitih oblika i na taj način živimo i istražujemo svoj potencijal.

Budući da trenutno živimo Iluziju u kojoj poznajemo sebe kao ograničeno biće niske frekvencije, a u suštini to nismo, sve što trebamo učiniti je, okretanjem pažnje prema unutra, primijetiti ono što je svjesno, prisutno i nepromjenjivo u svakom trenutku i u svakoj situaciji te istražiti prirodu tog tihog promatrača. Kada smo to jasno vidjeli i upoznali tada se, okretanjem pažnje prema vanjskom svijetu, mislima i emocijama, vraćamo Svijetu, tj. svojoj Kreaciji bez da ikad više gubimo Sebe iz vida. Jedino na taj način dolazi do spontanog otpuštanja uvjerenja i stavova kojima smo ograničavali svoj protok energije i time smanjivali svoju frekvenciju. Jedino na taj način naše tijelo postaje transparentno i prohodno za sve vibracije kojima je okruženo. I tek tada kad nema otpora nema ni štete koja može nastati.

 

Hermina Grbac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.