Odtapkajte strah

11.11. Čavle – Odtapkajte strah i anksioznost

Osjećate li često strah? Bojite se toga što donosi sutra? Bojite se što će drugi reći? Ne krećete u nove pothvate jer se bojite da nećete uspjeti? Ili se možda bojite uspjeha i svega onog nepoznatog što nosi sa sobom?

Ako ste se pronašli u ovom, a prilično sam sigurna da jeste, jer istraživanja pokazuju da 87% odraslih zapadnjak barem jednom dnevno osjeća strah pripremila sam za vas dvodnevno emocionalno čišćenje straha. Tapkamo samo na strah, sve njegove vrste i aspekte.

Mi živio u kultu straha. Svakoga dana smo bombandirani raznim strahovima koji od nas stvaraju nesigurne osobe koje se još samo više i više boje. Bojimo se reći svoje mišljenje, bojimo se izboriti za sebe, bojimo se reći dosta… Ponekad nesigurnost izazvana strahom ide toliko daleko da se bojimo i vlastite djece, prijatelja, šefa…

Iz razgovora sa klijenticama i klijentima na grupnim i individualnim tapkanjima u 95% slučajeva kao emocija se javi neki oblik straha, i zato sam i kreirala ovo dvodnevno emocionalno čišćenje straha!

Na ovom emocionalnom čišćenju obraditi ćemo strah od budućnosti– on nas koči da uživamo u sada, strah od neuspjeha/uspjeha – on nas blokira da idemo naprijed i iskušavamo nove stvari i budemo ono tko zaista jesmo, strah od mišljenja/kritike drugih– zbog tog straha gubimo sebe i radimo ono što mislimo da drugi očekuju od nas i strah od promjena– on je zaslužan za to da se stalno vrtimo u krug jer se bojimo mijenjati sebe, situacije i okolnosti oko nas.

Za seminar otapkajte strah nije potrebno nikakvo predznanje tapkanja jer ćete sve što trebate znati da biste mogli pratiti procese saznati u uvodnom dijelu.

Također kada otpustimo te strahove na njihovo mjesto ćemo “utapkati” nove emocije, one koje želimo… Sigurnost, bezbrižnost, radost… Sve one lijepe emocije koje želimo imati.

Čavle, 11.11. od 11:00 do 18:00

Tapkati ćemo 6 sati s pauzom za ručak u trajanju od 1 sat i manjim pauzama za kavu.

Kotizacija iznosi 400 kn. Za dva člana iz iste obitelji kotizacija je 350 kn po osobi.

Rezervacija mjesta na mail danijela@tapkanje.eu ili na mobitel 095 7421 162.

Mjesta su ograničena na 8 polaznika.

Radujem se tapkanju,
Danijela

https://web.facebook.com/events/345877292542370/