NEPRILAGOĐEN

Na ovim stranicama možete pročitati razmišljanja i zapise NEPRILAGOĐENOG, za NEPRILAGOĐENE. Ako Vas muči okruženje, imate otpor prema sistemu/ima, ne (s)nalazite se u ovoj Džungli na asfaltu baš najbolje, ili bolje – snalazite se- ali Vam je već dosadilo tako se snalaziti pa bi malo “mijenjali mape, staze”, mijenjali način igre, taktiku…možda Vam budu koristile neke od ovih misli. Ove zapisane misli nisu okamenjeni stavovi. Već sutra autor može misliti drugačije i to će navesti (samo bedak ne mijenja mišljenje 😉 Možda baš zbog Vašeg komentara… Tu smo da si brusimo mišljenja na obostranu korist. Naravno, u komentarima bi bilo OK da budete pristojni, što ne znači da nam se mišljenja moraju slagat,… naprotiv 😉

Finalno, dobro je da zapamtite da je ovo blog ovog autora, stoga ako se baš totalno ne slažete sa stavovima, pokušajte pokrenuti svoju stranicu i izraziti svoje ideje na svoj način.

Screen Shot 07-17-16 at 10.58 PM

Kako se nitko od nas (uglavnom) nije rodio sa “punim hard diskom”, svi ovi stavovi su plod vlastitih iskustava, ali i pročitanog, onog što se moglo čut od nekog drugog, trećeg, petog, stoga ne čudite se ako tu prepoznate detalje iz mnogih knjiga sa mnogih radionica koje smo “zajedno” pročitali, na kojima smo “zajedno” bili. Ovdje su da bi i Vas i mene podsjetili da smo ih nekad čuli.

 

Autor ujedno vodi i radionicu za NEPRILAGOĐENE (Urbano preživljavanje), stoga ako se vidite u nekim od ovih misli i vjerujete da Vam može pomoći dodatni briefing – dobrodošli ste da se prijavite na neki od termina. Na radionici možete čuti iskustva autentičnog dugogodišnjeg freelancer-a, “out of box/sistem” osobe koja pokušava živjet mimo sistema, koliko je to moguće, jedreći, plešući kroz život, nekad lakše nekad teže, nekad kao lav, nekad na koljenima…

Screen Shot 07-17-16 at 11.04 PM

Iskreno sam uvjeren da Vam mogu pomoći da rješite neke dvojbe, možda i dati koji koristan savjet za posao, život, zdravlje…u krajnjoj liniji razmjenit ćemo misli, to je korisno.

Ako ne zbog iskustva i nečeg drugog, ono zbog iskrene namjere da pomognem.

Postupam kad god mogu onako kako bi želio da drugi postupaju prema meni.

 

Garancija da mogu pomoći? nema garancije… jedina garancija smo Vi i Ja jedan nasuprot drugome i pogled oči u oči… finalno, ne poduzimam ja, nego Vi sami.

Prva je lekcija free – jedino SAM SEBI nešto možeš garantirat (i to – ako!) 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.