Moć svjesnog disanja

Radionica Moć svjesnog disanja – kako biti ispunjen i osjećati se dobro u vlastitom tijelu
 
Utorak, 28.06.2016od 18:00-22:00 sata, na adresi Žrtava fašizma 2, 3 kat, Rijeka.
Revivir najava disanje
Koncept obilja (ispunjenosti) za većinu ljudi predstavlja “imanje predmeta izvan nas samih”. Međutim, osjećaj obilja u osnovi je usko povezan i nerazdvojiv od osjećaja neograničenog samopouzdanja koje je opet povezano sa time koliko se dobro osjećamo u vlastitom tijelu. 
Koliko nam se puta dogodilo da smo nešto jako željeli imati ili postići, ali se jednostavno tijelo nije moglo pokrenuti u željenom pravcu?! Mnogi će onda reći Nisam imao/imala snage!! 
 
Nedostatak onoga što nazivamo snagom je u osnovi izostanak inspiracijske emocije koja će želji, viziji, cilju dati život. To je i pokazatelj kako nam je tijelo zarobljeno u nekom od neugodnih iskustava iz prošlosti koje svakodnevno ponovno i ponovno proživljavamo kao da su i dalje stvarna i kao da još uvijek traju. Svatko ima barem jedan takav scenarij i vrlo dobro znamo čime nas prošlost nagriza i ne dozvoljava kretanje prema naprijed.
 
Osloboditi tijelo ograničavajuće emocija iz prošlosti osnovni je preduvjet za manifestaciju svega onoga što vaš genijalni um može zamisliti i poželjeti!!
 
Koncept svjesnog disanja poznat je u različitim pravcima samorazvoja i sigurno ste se sa istim vec susretali. Ovoga puta si dopustite otkriti moć svjesnog disanja odnosno korištenja daha kojem je osnovna namjera nadvladati tijelo!
 
Radionica (kao i uvijek!) sadrži teorijski i praktični dio.
U teorijskom dijelu razrađujemo:
– razliku između “običnog” i “svjesnog” disanja
– kako postići koherenciju uma i tijela
– dobrobiti svjesnog disanja na psihofizičku kondiciju
– kako koristiti svjesno disanje u procesu ekspanzije svjesnosti i podizanju energetske razine (samopouzdanja)
Praktični dio obuhvaća vježbe disanja u kombinaciji sa aktivacijom tijela  kao i vježbu distribucije životne energije kroz tijelo u pojedine organe.
Ulaganje: 260 kn (uključena audio vježba za samostalan rad)
 
Ponedjeljak, 27.06.2016od 20:00-21:00 sat, na adresi Žrtava fašizma 2, 3 kat, Rijeka.
Radi se o sasvim novom i vrlo učinkovitom pristupu koji objedinjuje potpunu relaksaciju i rad na manifestaciji konkretnog cilja. Povratne informacije onih koji su vježbi prisustvovali su sjajne – od toga da je do  realizacije  željenog došlo gotovo trenutno pa do potpune jasnoće rješenja nekog problema koji ih je mučio dugo vremena ili postizanja prijeko potrebnog osjećaja potpunog odmora i vitalnosti.
Vježba se izvodi ležeći (molim donijeti prostirke) i traje 60min i do potpunog opuštanja se dolazi vođenim glasom usmjeravajući pozornost na različite dijelove tijela. U tako opuštenom stanju osoba je u poziciji da prepreke na putu do ostvarenja cilja podsvjesne prirode, jednostavnije otpusti. Vrlo je važna i adekvatno postavljena definicija cilja oko čega dajem pojašnjenje. Također, specifičnost vježbe  je u tome što je upotpunjena postupkom usklađivanja energetskih centara koje radim tijekom vježbe na svakom sudioniku ponaosob.
Ulaganje: 75 kn.
Voditeljica: Jadranka Rogic, trener razvoja osobnih i sistemskih potencijala
Prijave i informacije na jadranka@revivirpoint.com ili 0981737535.